Erdoğan'ın kirli planı işliyor, şehit haberleri gelmeye başladı

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Piyade Teğmen Duabey Onur Öztürkmen ve Piyade Sözleşmeli Er İsmail Ünal şehit olduğunu açıkladı. Saldırıda 2 asker de yaralandı.

SHABER3.COM

Taksim saldırısından hemen sonra TSK'yı harekete geçirip sınır ötesi operasyon başlatan AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim öncesi beklediği şehit haberleri de gelmeye başladı. Bugün adeta dilinin altındaki baklayı çıkartan Erdoğan, Taksim saldırısını seçimlerde oy için fırsata çevirdiğini açıktan söylemiş oldu. Bu söylemin üzerinden saatler geçmeden ilk şehit haberiyle yürekler dağlandı ve çok geçmeden ikinci şehit haberi de geldi.
 
Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Sözleşmeli Er İsmail Ünal ve Piyade Teğmen Duabey Onur Öztürkmen’in şehit olduğunu açıkladı. Olayla ilgili MSB, şu açıklamayı yaptı;  "Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde, 25 Kasım 2022 tarihinde, bölücü terör örgütü mensupları tarafından açılan taciz ateşi sonucu kahraman silah arkadaşımız Piyade Teğmen Duabey Onur Öztürkmen şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz."
<< Önceki Haber Erdoğan'ın kirli planı işliyor, şehit haberleri gelmeye... Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER