Erdoğan'ın metin yazarı: 'AKP şirkettir, yeni ortak istemiyoruz!'

Bir dönem Erdoğan'ın konuşma metinlerini yazan AKP Ankara Milletvekili Aydın Ünal, Yeni Şafak'taki yazısında "AK Parti bir şirket değil, bir çıkar kapısı, kazanç kapısı da değil" diyerek aslında yeni ortak istemediklerini, partinin kapılarının yancılara kapalı olduğunu ima etti. AKP'ye yanaşmaya çalışanlara "Hiç boşa heveslenmeyin…" diyerek yazısını noktaladı.

SHABER3.COM

İşte Aydın Ünal'ın bugün Yeni Şafak'ta yayınlanan yazısının ilgili bölümü:

AK Parti’yi anlamayanların, asla da anlamayacakların, AK Parti’ye dair ne sözlerinin, ne tasarımlarının, ne projelerinin kıymeti harbiyesi yok.

AK Parti bir şirket değil, bir çıkar kapısı, kazanç kapısı da değil.

AK Parti, gücü aldığı oylarla, kazandıkları ve kazandırdıklarıyla ölçülebilecek bir parti değildir. AK Parti, ufkuyla, vizyonuyla, sabrıyla, sebatıyla, vatanına, milletine, bağımsızlığına olan aşkıyla, adalete olan tutkusuyla, Filistin davası başta olmak üzere mazlumlar için derdiyle, davasına deli gibi bağlılıyla gücü ölçülebilecek bir partidir.

Kimler kimler bu geminin tabanında delik açmak için çabaladı; onları hatırlayan da yok.
Asırlar içinde ne boş heveslere kapıldılar: “Bitti” dediler, “gemi su alıyor” dediler, “fitne” dediler, “sonun başlangıcı, işte inişe geçti” dediler…

“Her dem yeniden doğduğumuzu” bir türlü anlamadılar.

Sizin dışardan bakıp “deli” zannettiğiniz, “manyak” dediğiniz bu insanların ateşi üflemekle sönmez. İstikametleri de değişmez.

Altından dağlar verseniz satın alamayacağınız, ikbal umutlarıyla kandıramayacağınız, size hiç benzemeyen “dava delileri” var karşınızda. Ve o “dava delileri” şimdi her şeye yeniden başlıyorlar. Hiç boşa heveslenmeyin…

Aydın Ünal, 17 Aralık'tan sonra Twitter hesabını kapatarak bir süre kabuğuna çekilmeyi tercih etmişti. Üst üste seçim zaferlerinin ardından tekrar Twitter'a giren Ünal, MHP lideri Devlet Bahçeli hakkındaki tepki çeken açıklamalarının ardından bir kez daha Twitter'a veda etti. Üçüncü kez ne zaman kendi ismiyle Twitter'a döneceği merak ediliyor.
<< Önceki Haber Erdoğan'ın metin yazarı: 'AKP şirkettir, yeni ortak... Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER