Erdoğan'ın oğlu çarpıp öldürdüğü Tanürek'le ilgili haberleri de engelletti
⏱ Okuma Süresi 3 dk•Yayınlanma Salı, Haziran 19 2018
Tayyip Erdoğan’ın oğlu Ahmet Burak Erdoğan’ın karıştığı trafik kazasında hayatını kaybeden sanatçı Sevim Tanürek olayı ile olayı anlatan haberlere erişim engeli geldi.
Diken’in CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a “İstersen gel bir de Sevim Tanürek cinayetini araştıralım. Açtırma ağzımı” sözleriyle seslendiği ‘İnce’den Erdoğan’a: İstersen Sevim Tanürek cinayetini araştıralım, açtırma ağzımı’ başlıklı haberine, Erdoğan’ın oğlu Ahmet Burak Erdoğan’ın talebi üzerine erişim engeli getirildi.
Kararı, Bilgi Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Yaman Akdeniz, Twitter’dan duyurdu.

HABERDE NE VARDI?
Erdoğan, İnce’nin Yalova’da dershane yöneticiliği yaptığı yıllarda öğretmenlerin sigorta primini yatırmadığını söylemişti: “Yalova’da kendisinin dershane müdürlüğü yaparken hukuksuz bir şekilde öğretmen çalıştırdığından ve bu yüzden çok büyük cezalar ödediğinden hiç bahsetmiyor.”
Erdoğan’ın sözlerine İnce, Tunceli mitinginde yanıt vermişti.
CHP’nin cumhurbaşkanı adayı İnce şöyle konuşmuştu: “Her gün bir şeyler söylüyor. Tam 20 sene öncesine gitmişler. Dershanelerde iki türlü öğretmen çalışır. Emekliler için prim ödenir ama hiçbir faydası yoktur onun. Emekliler o paranın kendisine verilmesini isterler. Erdoğan eski defterleri açma bak, açarım altında kalırsın. Dershanede 20 sene önce ceza kesilmiş. E ne olmuş? Sonra ödenmiş. İstersen gel bir de Sevim Tanürek cinayetini araştıralım. Açtırma ağzımı.”
NE OLMUŞTU?
Ses sanatçısı Sevim Tanürek, 1 Mayıs 1998'de İstanbul’da Abide-i Hürriyet Caddesi’nde saat 11:45 sıralarında meydana gelen kazada Erdoğan’ın oğlu Burak Erdoğan’ın kullandığı otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetmişti. Tanürek’in ölümü
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Türkiye'de para transferinde ‘açıklama’ zorunluluğu başladı!2.İran'da devam eden protestolarda can kayıpları yaşandı3.İsrail 37 yardım kuruluşunun Gazze'ye erişimini yasakladı4.Bulgaristan 1 Ocak itibariyle Euro’ya geçti5.DEM Parti'nin 'Öcalan'a özgürlük' mitingi ertelendi!
6.Yalova’daki IŞİD saldırısı sonrası yakalanan 25 şüpheli adliyeye sevk edildi7.Artvin’de çığdan ölenlerin sayısı 2'ye yükseldi 1 kayıp aranıyor8.Dehşete düşüren iddia: İstanbul'da iki aylık bebek aç bırakılarak öldürüldü9.Dev kamu kurumunu iflasa sürükleyen yöneticiler maaşlarını katlamış10.New York Belediye Başkanı Mamdani Kuran'a el basıp yemin ederek göreve başladı

NUMAN YILMAZ YİĞİT

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

ABDULLAH AYMAZ
ÇOK OKUNAN HABERLER

Türkiye'de para transferinde ‘açıklama’ zorunluluğ...

İran'da devam eden protestolarda can kayıpları yaş...

İsrail 37 yardım kuruluşunun Gazze'ye erişimini ya...

Bulgaristan 1 Ocak itibariyle Euro’ya geçti

DEM Parti'nin 'Öcalan'a özgürlük' mitingi ertelend...


