Erdoğan'ın programında skandal
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Pazartesi, Mart 16 2015
Paylaş
X Post
Anayasaya aykırı olmasına rağmen 400 milletvekili talebiyle meydanlara çıkan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Balıkesir programında telifi Türkçeder'de bulunan Türkçe Olimpiyatları jenerik müziği çalındı.

Balıkesir'de konuşma yapan Erdoğan'ın programında Uluslararası Dil ve Kültür festivali olarak devam eden ve 7 yıldır kullanılan Türkçe Olimpiyatları jenerik müziği izinsiz olarak kullanıldı. Sanatçı Ersin Yıldız tarafından 7 yıl önce bestelenen Olimpiyatlara ait jenerik müziği 6. Türkçe Olimpiyatlarından bu yana yurtiçi ve yurtdışındaki bütün programlarda kullanılıyor.
AKP ve Erdoğan'ın müzik seçimi daha önce de tartışmalara sebep olmuştu. Yerel seçimlerde Erdoğan için seslendirilen Dombra, eserin telif hakkını elinde bulunduran Kazak sanatçı Arslanbek Sultanbekov'un itirazı ve şarkıyı seslendiren kişiye ''Halk ozanı değil saray ozanı olmuş'' ithamıyla gündeme gelmişti. Daha sonra hatayı fark ederek araya giren parti yönetimi tarafından gerekli telif işlemleri yapılmıştı.
Türkçe Olimpiyatları müziğinin programında kullanılmasıyla ilgili parti yönetiminin atacağı adım bekleniyor.
Türkçe Olimpiyatarı'nın jenerik müziğini Erdoğan'ın programında çaldılar | Samanyolu Haber
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Maliye Bakanı'nın ortaklarına adrese teslim 4 milyarlık iş!2.İzzet Ulvi Yönter'in istifasından sonra Bahçeli'den ilk açıklama3.Avrupa Rusya'ya yönelik tedbirlerini gevşetti!4.AKP'li Şamil Tayyar'dan Bahçeli sonrası MHP yorumu: İzzet Ulvi Yönter adadan ayrıldı!5.İflas dönemlerinde ortaya çıkan yönetici ile Erdoğan neden görüştü?
6.İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan: “ABD ile temaslarımız var, ancak saldırılar güveni yok ediyor”7.Bilirkişi: 'Gebze’de çöken binanın asıl nedeni metro kazılarıdır'8.Basın derneklerinden AB'ye vize eleştirisi: Türk gazeteciler sınırlanıyor9.Husiler savaşa dahil oldu: Yemen'den İsrail'e füze saldırısı10.Washington, Rus diplomatlara yönelik ablukayı kırdı!

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

ORHAN KESKİN

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

TÜRKMEN TERZİ
ÇOK OKUNAN HABERLER

Maliye Bakanı'nın ortaklarına adrese teslim 4 mily...

İzzet Ulvi Yönter'in istifasından sonra Bahçeli'de...

Avrupa Rusya'ya yönelik tedbirlerini gevşetti!

AKP'li Şamil Tayyar'dan Bahçeli sonrası MHP yorumu...

İflas dönemlerinde ortaya çıkan yönetici ile Erdoğ...





