Erdoğan'ın sözleri paylaşım rekoru kırıyor

Dün düzenlenen operasyon kapsamında TUSKON Başkanı Rızanur Meral'in de aralarında olduğu 51 kişi hakkında yakalama ve gözaltı kararı olduğunun öğrenilmesi, daha önce TUSKON'a yönelik tebrik ve övgüleri hatırlattı.

Erdoğan'ın sözleri paylaşım rekoru kırıyor

7 üye federasyon, 211 işadamı derneği ve 55 bin girişimciyi bünyesinde barındıran Türkiye İş Adamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON), 2013 yılına kadar Türkiye’nin ihracatı için 21 dünya ticaret köprüsü programı düzenledi. Brüksel, Washington, Moskova, Pekin ve Addis Ababa’daki temsilcilikleri ile 140 ülkedeki işbirliği yaptığı kuruluşlarla dünya genelinde faaliyet gösteren TUSKON’un programlarına her kesimden olduğu gibi hükümet üyelerinden de takdir ve tebrik geliyordu.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Başbakan olduğu dönemde TUSKON’un genel kurul toplantılarına, yabancı konukların ağırlandığı ticaret zirvelerine katıldı ve buradaki konuşmalarında dernek üyelerine, faaliyetlerine övgüler yağdırdı. TUSKON’un 2012 yılındaki 4. Olağan Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada Tayyip Erdoğan şöyle demişti: “TUSKON’a, TUSKON’un tüm mensuplarına, özellikle Türkiye’nin adını dünyaya duyurdukları, ay yıldızlı bayrağın, bu aziz milletin büyüklüğünü en uzak ülkelere, en ücra kentlere şerefle taşıdıkları için, şahsım, ülkem ve milletim adına şükranlarımı sunuyorum. TUSKON hırsı değil kanaati, kazanmayı değil paylaşmayı, sömürmeyi değil dayanışmayı savunarak, savunduğu değerlerin samimiyetle arkasında durarak, kendisini değil, ülkesini ve milletini öne çıkararak farklılığını ortaya koydu. En önemlisi de TUSKON, sırtını belli çıkar çevrelerine, çıkar odaklarına değil, millete dayadı. Kaynağını milletten aldı, ilhamını milletten aldı, motivasyonunu, ufkunu, misyonunu milletten aldı. Siz, arkaniza Galata bankerlerini, Hazine'yi, kamu bankalarının kaynaklarını almadınız. Dayatmalara, baskılara boyun eğmediniz. Arkanıza sadece ve sadece milleti aldınız. Siz iste bu nedenle büyüksünüz"

Yarına Bakış Gazetesi
<< Önceki Haber Erdoğan'ın sözleri paylaşım rekoru kırıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER