Erdoğan'ın töreni için koronavirüs testi şartı
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Salı, Temmuz 14 2020
Paylaş
X Post
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağı tören öncesinde davetli milletvekillerine ilginç bir talepte bulunuldu.
Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) lideri ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşma yapacağı15 Temmuz Anma törenine katılacak tüm siyasi parti temsilcilerinden yeni tip Koronavirüs (Covid-19) testi yaptırması istendi.
Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM), Erdoğan ve TBMM Başkanı Mustafa Şentop’un katılımıyla TBMM 15 Temmuz Şehitler Anıtı’nda anma töreni yapılacak.
"COVID-19 TESTİ YAPTIRIN!"
Meclis’teki anma töreni programı için TBMM Başkanlığı tüm siyasi parti gruplarına davetiye gönderdi.
Daha sonra Meclis genel sekreterliğinden gruplar aranarak, Cumhurbaşkanlığının talebi doğrultusunda törene katılacakların öncesinde Covid-19 testi yaptırmasının istendiği iletildi.
Bu talebe bazı siyasi parti temsilcileri tepki göstererek katılmayacağını bildirdi.
Programa katılmayacağını ifade eden bir siyasetçi, Gazete Duvar'a verdiği mülakatta, “Her gün yüzlerce kişi Meclis’te saatlerce çalışma yapıyoruz. Genel Kurul’a her girişimizde bizden test mi isteniyor? Milletvekillerinin canı değerli değil mi? Sadece Cumhurbaşkanının mı canı değerli?” dedi.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Kayıtları yok eden başhekim de tutuklandı2.Ekonomi çıkmaz sokağa girince Osman Cevdet Akçay gözünü kapıya dikti3.Mansur Yavaş'ın 'bu böyle gitmez' restine Özgür Özel bakın nasıl karşılık verdi?4.MHP'de İl Teşkilatlarının feshi Bolu ile devam etti! İşte atanan yeni isim5.Gülistan Doku'nun kız arkadaşı da aynı akıbeti mi paylaştı?
6.Serdar Öktem cinayeti: İddianame tamamlandı suç örgütleri ittifak kurmuş7.Gülistan Doku cinayeti: Firari zanlı hakkında kırmızı bülten talebi!8.7.7 ile sarsılan Japonya 8.0'lık yeni bir deprem uyarısı yayınladı!9.MHP'deki 'Yönter' tasfiyeleri kamuya uzandı iddiası!10.Çocuk nüfus oranı tarihin en düşük seviyesinde; yüzde 37'si yoksulluk ve sosyal dışlanma riskiyle karşı karşıya

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI

CUMA KARAMAN

ABDULLAH AYMAZ

ARİF ASALIOĞLU
ÇOK OKUNAN HABERLER

Kayıtları yok eden başhekim de tutuklandı

Ekonomi çıkmaz sokağa girince Osman Cevdet Akçay g...

Mansur Yavaş'ın 'bu böyle gitmez' restine Özgür Öz...

MHP'de İl Teşkilatlarının feshi Bolu ile devam ett...

Gülistan Doku'nun kız arkadaşı da aynı akıbeti mi ...







