Ereğli'de AK Parti seçim otobüsünde Erdoğan'lı Dombra şarkısı çaldı


Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Zonguldak milletvekili adayı Faruk Çaturoğlu'nu takip eden seçim otobüsünde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Dombra' uyarlaması olan seçim şarkısının çalması dikkat çekti. Yüksek Seçim Kurulu, (YSK) Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için uyarlanan 'Dombra' şarkısının AK Parti tarafından seçim propagandası amacıyla kullanılmasına yasak getirmişti.

7 Haziran' da yapılacak olan genel seçimler öncesi milletvekili adayları özellikle şehir merkezinde halkla bir araya gelmeye çalışırken, Ak Parti Zonguldak milletvekili adayı Faruk Çaturoğlu, beraberinde İlçe Başkanı Fatih Çakır ve bazı partililerle PTT kavşağında yürüyüş yaptı. Cadde üzerinden karşı şeride geçen Faruk Çaturoğlu'nu takip eden, üzerinde Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun resmi bulunan seçim otobüsünde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 2014 yılında seçim müziği olarak hazırlattığı 'Dombra' şarkısının çalması dikkat çekti.

YSK, Uğur Işılak tarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan adına yeniden uyarlanan 'Dombra' şarkısının AK Parti tarafından propaganda şarkısı olarak kullanılmasını yasaklamış, bu karar bazı partililer tarafından da açıklanmıştı. CİHAN
<< Önceki Haber Ereğli'de AK Parti seçim otobüsünde Erdoğan'lı Dombra... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER