Ereğli'de alkollü sürücünün çarptığı yaya hayatını kaybetti


Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, sürücüsünün alkollü olduğu belirlenen bir otomobil yayaya çarparak kaçtı. Ormanlık alana kaçan araçtaki 2 kişi gözaltına alındı. Hastaneye kaldırılan yaralı ise hayatını kaybetti.

Kaza, gece saatlerinde Kışla Mahallesi Potbaşı Kavşağı'nda meydana geldi. 67 SE 051 plakalı otomobil sürücüsü Emrah Arıkan (26), yolun karşısına geçmek isteyen 47 yaşındaki Cihat Yavuz'a çarptı. Araç, 70 metre boyunca Cihat Yavuz'u sürükledi. Sürücü Emrah Arıkan ve arkadaşı Aden Karaca (25), otomobili 7 kilometre ileride bırakarak ormanlık alana kaçtı. Kaza mahalline polis ve ambulans ekipleri sevk edildi. Hastaneye kaldırılan Cihat Yavuz, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Polis, Emrah Arıkan ve arkadaşı Aden Karaca'yı (25) çalılıkların arasında saklanmış halde buldu. Arıkan ve Karaca kelepçelenerek gözaltına alındı. Hastanede alkol testi yapılan sürücü Emrah Arıkan'ın 210, arkadaşı Adem Karaca'nın ise 121 promil alkollü oldukları öğrenildi. Polis, kazayla ilgili tahkikat başlattı. CİHAN
<< Önceki Haber Ereğli'de alkollü sürücünün çarptığı yaya hayatını... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER