Ereğli' de 'Dombra'lı propaganda, yasağa rağmen devam ediyor


Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde Zonguldak İl Seçim kurulu tarafından yasaklanmasına rağmen Ak Partili adayların 'Dombra'lı propagandası devam ediyor.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Hamdi Ayan, Zonguldak İl Seçim Kurulu'na Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başbakanlığı döneminde hazırlanan Dombra şarkısının yasaklanması için başvuru yapmıştı. MHP İl Başkanlığı'nın itirazı sonucu İl Seçim Kurulu'nun taraflara gönderdiği tebliğ ve tebellüğ belgesinde, "AK Parti seçim bürolarında ve araçlarında sayın Cumhurbaşkanı'nın kendi sesi ile okuduğu şiirler ile sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın isminin kullanılarak 'Dombra' şarkısının çalınmasının yasaklanmasına karar verildiği belirtilmiştir" görüşüne yer verilmişti.

Dombra şarkısının yasaklanmasına rağmen Ak Partili Zonguldak Milletvekili adayı Faruk Çaturoğlu, seçim çalışmaları kapsamında gittiği karga mahallesinde Dombra şarkısı ile propaganda yaptı. Sunucunun şarkının sözlerini şiir olarak okuduğu şarkıyı yarıda kesen milletvekili adayı Faruk Çaturoğlu, konuşmasına 'Cumhurbaşkanı'mız Recep Tayyip Erdoğan ve bilge adam Başbakanı'mız Sayın Ahmet Davutoğlu adına sizlere şükranlarımızı sunuyoruz' ile başladı.

Miting bitiminde partililer, dağılarak evlerine gitti. CİHAN
<< Önceki Haber Ereğli' de 'Dombra'lı propaganda, yasağa rağmen devam ediyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER