Ergun Babahan: O silahları senin iktidarında yığdılar
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Salı, Eylül 8 2015
Erdoğan, atv’de yaptığı konuşmada “400 vekili elde edebilecek sayıyı bir siyasi parti yakalasaydı, durum bugün çok farklı olurdu” dedi. Bu açıklamayı, Dağlıca saldırısı haberi alındıktan hemen sonra yaptı.

Erdoğan, atv’de yaptığı konuşmada “400 vekili elde edebilecek sayıyı bir siyasi parti yakalasaydı, durum bugün çok farklı olurdu” dedi. Bu açıklamayı, Dağlıca saldırısı haberi alındıktan hemen sonra yaptı.
Yeni anayasa arzusunu tekrar dile getirdi ama artık tüm Türkiye biliyor ki, yeni anayasadan meramı hak ve özgürlükleri genişleten, bireyi devlete karşı daha fazla koruyan, yargı bağımsızlığı ve tarafsızlığını sağlamayı hedefleyen bir metin değil. Onun anayasası, kendi sultanlığının resmen ilan edilmesi, keyfi yönetim anlayışının yazılı bir metinle perçinlenmesi.
“Verin 400’ü bu iş huzur içinde çözülsün” diyen kendisiydi, “AKP tek başına iktidara gelmezse kaos olur” diyenler de danışmanları... Seçime beş kala, iki hedefin de tutmayacağını anlayınca müzakere masasını aniden devirip ülkeyi yeniden kanlı bir çatışma ortamına sürükleyeni söylemeye gerek bile yok.
Şimdi kalkıp “Müzakereler sürerken her yere silah yığdılar” demek, tek kelimeyle vahim ötesi bir durumdur. İnsana sorarlar; “Neden seyrettin, neden müdahale etmedin, şimdi o silah ve bombalar kullanılarak öldürülen insanların sorumlusu kim?” diye.
(...)
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Süper ligde top koşturan futbolcuya silahlı saldırı: Durumu kritik!2.AB'ye ilticada 'Ruanda modeli': Sığınmacılar Mısır, Fas ve Tunus gibi ülkelere gönderilecek3.'Soruşturmada 100'e yakın isim var': Kimlerin başı yanacak?4.Zelenskiy'den endişelendiren savaş açıklaması...5.MSB'den İHA savunması: Neden Türkiye'nin göbeğine gelene kadar düşürülmedi?
6.Dünyanın en pahalı şehirleri açıklandı: İstanbul'un listedeki sırası dikkat çekici7.Zehra Kınık'a ödül gibi ceza8.Habertürk'ün eski GYY Veyis Ateş adliyeden uyuşturucu testine gönderildi!9.Ünlü isimlere uyuşturucu operasyonu: Listede kimler var?10.2,5 milyar dolar çöp mü oldu? AKP S-400'ler için 'U' dönüşüne hazırlanıyor

SAFVET SENİH

NUMAN YILMAZ YİĞİT

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

ABDULLAH AYMAZ
ÇOK OKUNAN HABERLER

Süper ligde top koşturan futbolcuya silahlı saldır...

AB'ye ilticada 'Ruanda modeli': Sığınmacılar Mısır...

'Soruşturmada 100'e yakın isim var': Kimlerin başı...

Zelenskiy'den endişelendiren savaş açıklaması...

MSB'den İHA savunması: Neden Türkiye'nin göbeğine ...


