Erguvan Gençlik tanıtıldı


BURSA (CİHAN)- Bursa İl Müftülüğü bünyesinde milli ve manevi değerlere sahip bir gençlik yetiştirmek için kurulan Erguvan Gençlik Derneği yöneticileri, Mudanya'daki dernek temsilcileri ve din görevlileriyle buluştu.

Mudanya İlçe Müftülüğü Çınar Salonu'nda dernek temsilciliğine bağlı yönetici ve üyelerle bir araya gelen Erguvan Gençlik Derneği Başkanı Mustafa Bülbül, merkezde yapılan çalışmalar ve ilçede yapılacak faaliyetler hakkında katılımcıları bilgilendirdi. Dumlupınar Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ömer Faruk Söylev'in de hazır bulunduğu toplantıda, çalışmaların gençler üzerindeki katkılarından söz edildi. Söylev, milli ve manevi değerlerine sahip çıkan, bilinçli ve inançlı nesiller yetiştirilmek isteniyorsa, bu tür faaliyetlerin sürdürülmesi gerektiğine dikkati çekti.

Erguvan Gençlik Derneği Mudanya Şube Sorumlusu Mehmet Keskin ise ilçeye bağlı camilerdeki imam ve müezzinler öncülüğünde, Erguvan Gençlik projelerine tam destek verdiklerini ve bu konuda çaba harcadıklarını söyledi. CİHAN
<< Önceki Haber Erguvan Gençlik tanıtıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER