Eriyen kar suları yolları göle çevirdi


Yozgat'ta iki gündür yağan karın yerini yağmura bırakması ile eriyen kar suları yolları göle çevirdi.

İlde Ankara Caddesi üzerindeki esnafların bulunduğu alan adeta göle döndü. Belediye temizlik işçileri iş makineleri birlikte biriken suyu tahliye etmek için uzun uğraş verdi. İlin işlek caddesi olan Lise, Sarraflar ve Meydan caddelerinde karın temizlenmemesi ve mazgalların tıkanmasıyla birlikte su birikintileri oluştu.

Vatandaşlar, karşıdan karşıya geçerken ve bazı kaldırımlarda yürümekte zorlanınca belediyeye tepki gösterdi. Belediyenin temizlik çalışmalarını yetersiz bulan vatandaşlar, belediyenin yeterince kar temizleme çalışmasını yapamadığını ifade etti.

Bankalar caddesindeki bir esnaf da cadde üzerindeki karı kendilerinin temizlediğini belirterek, "Sabahtan beri caddede temizlik yapıyoruz. Belediyeyi telefonla sabah aradık fakat bir belediye görevlisi gelmedi. Sadece bizim cadde değil tüm şehir aynı durumda." dedi.

Yolun karşısına geçmekte zorlanan Necati Zararsız isimli engelli vatandaş da belediyenin kar temizleme çalışmasını yapmadığını söyledi. Zararsız, "Böyle sorumluluk olur mu? Ben bir engelliyim. Belediye temizlik çalışması yapamadı, vatandaşlar yolda yürüyemiyor. Belediye temizlik işleriyle ilgilenmesi gerekir. Bakıyorsunuz her yer aynı." diye tepki gösterdi.
CİHAN
<< Önceki Haber Eriyen kar suları yolları göle çevirdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER