Ermenistan Nahçıvan’a ateş açtı
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Çarşamba, Nisan 6 2016
Ermenistan Azerbaycan’a bağlı Nahcivan Özerk Cumhuriyeti’ne ateşkes ihlali yaparak ateş açtı.

Ermenistan, Azerbaycan sınır hattında sağlanan ateşkes rejimini bu kez Azerbaycan’a bağlı Nahçıvan Özerk Cumhuriyeti’ne ateş açarak bozdu.
Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Ermenistan’ın, Azerbaycan-Ermenistan temas hattında askeri operasyonların durdurulması kararına uymayarak, Nahçıvan Özerk Cumhuriyeti’nin, Ordubad, Şahbuz ve Babek ilçelerinde bulunan mevzileri ateşe tuttuğunu açıkladı.
Nahçıvan’daki askeri birliklerin ise Ermenistan’ın açtığı ateşe karşılık verdiği duyuruldu.
Ordubad yönünde bulunan Azerbaycan birliklerinin ateşe karşılık vermesi sonucu, Ermenistan’ın karşı taraftaki ateş noktası ve savunma sistemleri yok edildi.
DHA
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Enkaza ulaşıldı, kurtulan yok: Libya Genelkurmay Başkanı'nı taşıyan uçak Haymana civarında düştü!2.Suriye’de Hakan Fidan’a Soğuk Duş3.BM koruması altındaki eğitimci Güngör'ün Türkiye'ye iade tehlikesi sürüyor!4.Ne mesaj taşıyor? Karadeniz'de Türk gemisine kamikaze dron saldırısı yapıldı!5.MEB yine yapacağını yaptı: Yıllardır sürüyordu kaldırdı!
6.Karadağ kısa süre önce yaşanan krizden sonra vize kararını verdi!7.Daltonlar çetesine bir soruşturma daha: Mahkeme salonunda jandarmaya saldırmışlardı!8.Uyuşturucu Soruşturması: Emrullah Erdinç serbet9.Otobüs umre için Arabistan'da bulunan Türk kafilesinin içine daldı: Ölü ve yaralılar var!10.İşte 2026'nın asgari ücret rakamı!

CUMA KARAMAN

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI

ABDULLAH AYMAZ
ÇOK OKUNAN HABERLER







