Eroğlu: Hedefimiz 30 puan


PTT 1. Lig ekiplerinden Altınordu, Belek kampının son aşamasına gelirken Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu hem devre arası hazırlıklarını değerlendirdi hem de ikinci yarıya yönelik hedefi '30 puan' olarak belirledi.

"İlk yarıyı da bu puanla bitirmeyi hedefliyorduk. Ancak hesapta olmayan bazı puan kayıpları bizi etkiledi." diyen Eroğlu, "İkinci devrede alacağımız 30 puan play-off potasının içinde olmamızı sağlayacaktır. Geçen sezon bu dönemi 36 puanla geçmiştik, yine başarabiliriz." ifadelerini kullandı.

Ligde 17 maçlık ikinci yarı serisinin çok zorlu geçeğini de sözlerine ekleyen Eroğlu, "Bir çok rakibimiz takviye yapıyor. Ancak bunun yanı sıra güç kaybeden ve maddi sıkıntılar yaşayanlar da var. Bu dönemde istikrarı seçen ve takım bilincini üst seviyeye çıkarabilen ekipler başarılı olacaklar. Bu açıdan ligin en özellikli ekibi olduğumuza inanıyorum. Her maçı bir final havası niteliğinde geçecek ligin ikinci yarısına hazırız." diye konuştu.

Belek kampının iyi bir çalışma ortamı olduğunu, genç takımdan yukarıya aldıkları oyuncuların adaptasyon sürecini hızlandırmak açısından da çok olumlu geçtiğini belirten başarılı teknik adam Hüseyin Eroğlu, "Gençlerimizi her zaman hazır tutmak, onlardan maksimum seviyede verim almak, aralarında rekabet yaratmak ve bundan da en yüksek faydayı sağlamak temel görevimiz. Belek kampı bu açıdan da çok yararlı oldu. Gençlerimiz hak edenin forma giyebileceği bir sistemin olduğunu yaşayarak öğrendiler." yorumu yaptı.
CİHAN
<< Önceki Haber Eroğlu: Hedefimiz 30 puan Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER