Ersel Uzgur'dan taraftara çağrı: Birlik olalım

Ersel Uzgur'dan taraftara çağrı: Birlik olalım

Bursaspor Teknik Direktörü Ersel Uzgur, ligde Osmanlıspor ile oynayacakları maçı kazanarak yeni bir hava yakalamak istediklerini belirterek, taraftarlardan destek istedi.

Ersel Uzgur, Süper Lig'in 15. haftasında 11 Aralık Cuma günü karşılaşacakları Osmanlıspor maçı öncesi Özlüce Tesisleri'nde basın toplantısı düzenledi. Bursa'da her zamanki gündemin Bursaspor olduğunu, kendileri için en önemli konunun ise Osmanlıspor maçı olduğunu hatırlattı.

Osmanlıspor maçında üç puan alarak yeni bir hava yakalamak istediklerini belirten genç teknik adam Ersel Uzgur, "Galatasaray maçından çıktıktan sonra yaptığımız olumlu işlerin karşılığını maalesef alamadık. O maçın analizinden sonra Osmanlıspor maçına çok önem verdik. Bu yönde çalışmalarımız devam ediyor. Tek düşüncemiz bu maçı üç puanla kapatıp, şehrimize takımımıza yeni bir hava hissettirmek. Bunun için çalışıyoruz. İnşallah buna başaracağız." dedi.

"BİZ KALİTELİ BİR TAKIMIZ"

Takımın Galatasaray maçında gösterdiği mücadeleyi performansı beğendiğini söyleyen Uzgur, "Önemli olan takımın yenilgiyi kabul etmemesi, bunu kazandırmamız. Çünkü kendine güven olmadığı zaman en ufak bir geriye düşmede ister istemez eskiden yaşanan duygular geri geliyor. Bunları atmak kolay olmuyor. Ama bunu kazandıracağız. Benim bununla alakalı bir endişem yok. önemli olan istediklerimiz sahaya yansıtmak. Çalışmalarımızın karşılığını sahada olmak. Oyuncularımızla aynı düşünüp aynı şeyi yaptığımız zaman başarılı olabiliriz. Biz kaliteli bir takımız." diye konuştu.

"FORM DURUMU İYİ OLAN OYUNCU İLE DEVAM EDECEĞİZ"

Bir gazetecinin, 'Geçen hafta uzun süre forma giymeyen Traore'yi sahaya sürdünüz, bu hafta da sürprizler var mı?' sorusuna, Uzgur, şu karşılığı verdi:

"Onu öyle değerlendirmeyelim. Bakaya, kupa maçında iyi bir görüntü verdi. Bizim arkadaşlarımızla paylaştığımız, maçta ya da antrenmanda iyi bir görüntü veren oyuncu ile devam etmek yönünde. Her zaman her şey olabilir. Ama form durumu iyi olan oyuncuları tespit edip onlarla devam edeceğiz."

"TARAFTARIN DESTEĞİNE ÇOK İHTİYACIMIZ VAR"

Takımı rayına oturttuktan sonra sorun yaşamayacaklarını, bu süre zarfında da taraftarın desteğine çok ihtiyaçları olduğunu belirten Uzgur, 'Bursaspor'un desteği size var, taraftara vereceğiniz bir mesaj var mı?' sorusu üzerine ise taraftara şu mesajı verdi:

"Taraftara verecek çok mesaj var. Çünkü onlar Bursaspor çok seviyorlar. Bursaspor'la yatıp Bursaspor'la kalkıyorlar. Bende onlardan biriyim. onların duygularını biliyorum ve paylaşıyorum. Onların desteğine gerçekten çok ihtiyacımız var. Onların desteği olursa bizim yapamayacağımız bir şey yok."

Uzgur, lig ve kupa maçlarının yoğunluğunun kendilerini zorlayıp zorlamayacağı yönündeki soruya ise "Biz takımı rayına oturttuktan sonra en iyi antrenman maçtır mantığı ile düşünüyorum. Sakatlık olmadıktan sonra çok fazla bizi zorlayacağını düşünmüyorum. Çünkü bütün takımlar bu yoğunluğun içine giriyor zaten." diye cevap verdi.

"OYUNCULARLA ALAKALI OLUMSUZLUKLARI KAPATTIM"

'Josue, Galatasaray maçında eleştirilmişti, siz ne düşüyorsunuz?' şeklindeki bir soru üzerine ise genç teknik adam, "Ben geçmişle alakalı olumsuzlukları kapattım. Oyuncularla da alakalı. Onların da böyle düşünmesini istedim. Galatasaray maçında oyuncuların verdiği görüntüden memnunum. Onların da daha iyi duruma geleceklerinden eminim. Onlar da bunu istiyorlar ve çalışıyorlar." diye cevap verdi.

Uzgur, Ocak ayında başlayacak ara transfer döneminin sorulması üzerine ise "Bunu oturup değerlendirip alabiliyorsak da nokta transfer yapmak lazım. Ama şuanda benim bununla alakalı bir şey demem zamansız ve yersiz olur. Çünkü şuan bütün konsantrasyonumuzu Cuma günü oynayacağımız Osmanlıspor maçına yönelttik." ifadelerini kullandı.
CİHAN
<< Önceki Haber Ersel Uzgur'dan taraftara çağrı: Birlik olalım Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER