Erzin Belediyespor, 70 dakikasını 10 kişi oynadığı maçı 3-1 kazandı


Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Erzin Belediyespor 70 dakikasını 10 kişi oynadığı maçta, Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u 3-1 mağlup etti. 25. dakikada Hasan Can Sayın'ın kırmızı kart görmesi ile 10 kişi kalan Erzin Beldiyespor'un gollerini Kubilay Yavuz (2) ve Yasir Vardar attı.

Erzin Şehir Stadyumu'nda oynanan karşılaşmayı, Özgür Sepin, Ercan Aydın ve Koray Can Karadedeli hakem üçlüsü yönetti. Maça büyük ilgi gösteren ve tribünleri tamamen dolduran Erzinli taraftarlar maç boyunca hiç susmadı.

Karşılaşmaya istekli başlayan ev sahibi takım 1. dakikada Kubilay Yavuz'un penaltıdan attığı golle öne geçti. 24. dakikada misafir takım Serdar Deniz'in penaltıdan attığı golle beraberliği sağladı. Pozisyonda penaltıya sebep olan Hasan Can Say kırmızı kart gördü. Kalan zamanı 10 kişi oynamak zorunda kalan Erzin Belediyespor, 67. dakikada Kubilay Yavuz attığı golle tekrar öne geçti.

Galibiyet golünden sonra ataklarını sıklaştıran Erzin Belediyespor 85. dakikada Yasir Vardar'la üçüncü golü buldu. Maçta başka gol olmayınca Erzin Belediyespor, Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u 3-1 yendi. Karşılaşmadan sonra galibiyeti taraftarları ile kutlayan Erzinsporlu futbolcular hep birlikte selfie çekti. Erzin Belediyespor bu galibiyetle birlikte puanını 33 yaptı.
CİHAN
<< Önceki Haber Erzin Belediyespor, 70 dakikasını 10 kişi oynadığı... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER