Erzin'de trafik kazasında iki kişi hayatını kaybetti.

Erzin'de trafik kazasında iki kişi hayatını kaybetti.

Hatay'ın Erzin ilçesinde, taksi ve kamyonun çarpıştığı kazada iki kişi hayatını kaybetti. E-90 karayolunda meydana gelen kazada Murat Utan ve Hüseyin Öz isimli vatandaşlar hayatını kaybetti. Kazada Zeynel Öz ve Engin Altın isimli vatandaş ise yaralandı.

Kaza öğlen saatlerinde Erzin'e 7 kilometre mesafede bulunan E-90 karayolunda meydana geldi. Dörtyol istikametinden Erzin'e doğru gelen Zeynel Öz idaresindeki 27 AU 456 plakalı otomobil, aynı yöne giden Yakup Ağmaz'ın kullandığı 80 EN 747 plakalı kamyona çarptı. Kamyon sürücüsünün aniden 'U' dönüşü yapmak istediği ve kazanın bu nedenden olduğu öğrenildi

Diğer araç sürücülerinin haber vermesinin ardında olay yerine ambulans, itfaiye ve güvenlik güçleri geldi. Otomobilde bulunan kazada Murat Utan ve Hüseyin Öz'ün öldüğü anlaşıldı. Araç sürücüsü Zeynel Öz ve Engin Altın ise yaralı olarak kurtuldu. Kaza sonrası hurdaya dönen takside bulunan, Murat Utan ve Hüseyin Öz'ün cansız bedenleri, itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu bulunduğu yerlerden çıkartıldı.

Yaralılar Erzin Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.
CİHAN
<< Önceki Haber Erzin'de trafik kazasında iki kişi hayatını kaybetti. Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER