Erzincan'da kaza anları saniye saniye mobesede


Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü, Ekim ayı içerisinde meydana gelen ve mobese kameralarında kayıt edilen trafik kaza görüntülerini basın ile paylaştı.

Trafik kazaları mobese kameralarınca saniye saniye kaydedildi. Erzincan'da Ekim ayı içerisinde meydana gelen ve mobese kameralarınca kayıt edilen 9 trafik kazasında can kaybı yaşanmazken 5 kişi yaralandı.

Mobese kameralarınca kayıt edilen ilk kaza şehir merkezinde Dörtyol kavşağında yaya geçidinden geçen yayaların geçişi sırasında yaşanıyor. İkinci kazada, Çevreyolu kavşağından bir kamyonetin otobüse çarpması yer alıyor. Üçüncü kazada, TEDAŞ kavşağında ışık ihlali yapan araçların çarpışması görünüyor. Dördüncü kazada Buğday Meydanı civarında geri geri gelen bir araç, yaşlı bir vatandaşa çarpıyor. Beşinci kazada yine Dörtyol Kavşağında kural ihlali yapan iki aracın çarpışması görülürken, altıncı kazada yine Dörtyol Kavşağı'nda iki aracın çarpma anı yer alıyor. Yedinci kazada Emniyet Müdürlüğü kavşağında yaya yolundan geçmek isteyen bir bisikletliye aracın çarpma anı görünüyor. Sekizinci kazada Emniyet Müdürlüğü kavşağında ışıkta duran bir araca başka bir aracın çarpması sonucu kaza yaşanırken, dokuzuncu ve son kazada ise yine kural ihlali yapan iki aracın çarpma anı mobese kameralarınca kayıt edildi.
CİHAN
<< Önceki Haber Erzincan'da kaza anları saniye saniye mobesede Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER