Erzincan'da okullara polis baskını

Erzincan'da okullara polis baskını

Doğu Anadolu Bölgesi'nin ve Erzincan'ın en başarılı okullarından yüzlerce madalya ve başarı belgesine sahip Erzincan Özel Otlukbeli Eğitim Kurumlarına polis baskını yapıldı.

Erzincan Özel Otlukbeli Eğitim Kurumlarına öğle saatlerinde çok sayıda polis eşliğinde baskın düzenlendi. Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü tarafından 'vergi kaçakçılığı' ve 'terör örgütüne yardım suçlaması' gerekçesi ile kurum içinde arama yapıldı.

Başarılarıyla adından söz ettiren Doğu Anadolu'nun en başarılı eğitim kurumlarından olan Erzincan Özel Otlukbeli Eğitim Kurumları, üniversiteye giriş sınavlarında Doğu Anadolu Bölge 1.si ve Türkiye 6.sı çıkarmanın yanında 2016 yılı TEOG sınavında 120 soruda 109,69 net ortalamasıyla Erzincan'ın en yüksek net ortalamasına sahip okulu oldu.

2005 yılında okulun yeni binasının açılışını ise dönemin Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Adalet Bakanı Cemil Çiçek, Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, Ticaret ve Sanayi Bakanı Ali Coşkun ve eski Başbakan Yıldırım Akbulut ve çok sayıda üst düzey devlet yetkilisi yapmıştı. CİHAN
<< Önceki Haber Erzincan'da okullara polis baskını Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER