Erzurum'da şizofren hastası, polisi alarma geçirdi

Erzurum'da şizofren hastası, polisi alarma geçirdi

Erzurum'da bıçakla kendisine zarar veren şizofren hastası, polisi alarma geçirdi.

Merkez Yakutiye ilçesi Kongre caddesinde, üzerinde taşıdığı ekmek bıçağıyla kendine zarar veren ve çevreden geçenlere saldırgan davranışlarda bulunan şizofren hastası Yavuz A. vatandaşlara korkulu anlar yaşattı. Kendisine bir süre zarar verdikten sonra elindeki bıçakla kaldırımda yürüyen şizofren hastası güzergahtaki vatandaşlara da korkulu anlar yaşattı.

155 Polis İmdat hattını arayan vatandaşlar saldırganlığıyla tanınan şizofren hastasını ihbar etti. Bunun üzerine Emniyet Müdürlüğü Telsiz Muhabere Şube Müdürlüğü'nden telsiz emirle resmi ve sivil polislerin, şizofren hastasının yakalanması için talimat verildi. Telsiz emirde şizofren hastasının saldırgan olduğu belirtilen emirde müdahale edecek ekiplerin biber gazı ve gerektiğinde cop kullanma yetkisine sahip oldukları hatırlatıldı. Anons üzerine çok sayıda ekip Yavuz A.'yı aramak için alarma geçti. Şizofren hastası Aşağı Taşmağazalar caddesinde sivil polisler tarafından yakalandı.

Şizofren hastasının belinden ekmek bıçağını polis güçlükle aldı. Kendisini yakalayan polislere direnen Yavuz A. ekip otosuna güçlükle bindirildikten sonra mıntıka polis merkezine götürüldü. CİHAN
<< Önceki Haber Erzurum'da şizofren hastası, polisi alarma geçirdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER