Esat Kaan Saka: Kadın Futbol Takımı olarak bir ilke daha imza atmak istiyoruz


Beşiktaş Kadın Futbol Takımı'nın Antrenörü Esat Kaan Saka ile oyuncular Bilgesu Koyun ve Buse Budak, takım olarak bir ilke daha imza atmak istediklerini söyölediler.

Siyah beyazlı kulübün resmi internet sitesine açıklamalarda bulunan antrenör Esat Kaan Saka ve oyuncular Bilgesu Koyun ile Buse Budak, şampiyonluk kupasını Beşiktaş'ın müzesine getirmek istediklerini ifade ettiler.

Beşiktaş'ın Kadın Futbol Takımı antrenörü Esat Kaan Saka, "2015-2016 sezonu Kadınlar 2. Ligi'ne iyi bir başlangıç yaptık. BJK Özkaynak Düzeni Sportif Direktörümüz Gökhan Keskin'in gelişi ve desteği gücümüze güç kattı." diyerek, şöyle konuştu:

"Geçtiğimiz hafta en yakın rakibimiz Amasya Eğitim Spor karşısında önemli ve güzel bir galibiyet aldık. Şu anda Kadınlar 2. Ligi'nde 32 puanla namağlup liderliğimiz sürüyor. Ligin en az gol yiyen ve en çok gol atan takımıyız. Kadınlar Futbol Takımı Teknik Sorumlumuz Mutlucan Zavotçu önderliğinde sezon başından beri çalışmalarımız iyi gidiyor. İnşallah bu başarılı performansımızı sezon sonuna kadar devam ettirip, Beşiktaş Kadın Futbol Takımı olarak sezon başındaki hedefimize ulaşacağız.

Son maça kadar Beşiktaş'a yakışır şekilde mücadele ederek sezon sonunda bir ilke daha imza atarak Kadınlar 2. Lig'i şampiyonluk kupasını müzemize kazandıracağız. Sezon başından beri bizden desteklerini esirgemeyen yönetimimize ve taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Sezon sonunda taraftarlarımızla birlikte şampiyonluk kupasını kaldırmak istiyoruz."

Sporculardan Bilgesu Koyun ise yaptığı açıklamada, "Kadınlar 2. Ligi'nin ikinci yarısına Amasya Eğitim Spor galibiyetiyle güzel bir başlangıç yaptık. Şu anda 32 puanla lider durumdayız." diyerek, önlerindeki oynayacakları maçlar ve hedefleriyle ilgili de şunları söyledi:

"Sezonun sonuna kadar 10 maç daha oynayacağız. Taraftarlarımızın tribünde olması ve desteklemesi bizleri mutlu ediyor. Onların varlığıyla daha da istekli oynuyoruz ve bu da skora yansıyor. İnşallah geriye kalan maçlarımızda da sahadan galibiyetle ayrılarak sezonu şampiyon tamamlamak istiyoruz."

Teknik ekip ve takım arkadaşlarıyla birlikte çok iyi bir uyum yakaladıklarını belirten Buse Budak ise yaptığı açıklamada, aldıkları son galibiyete de vurgu yaparak şunları söyledi:

"Takımdaki bu arkadaşlık ve aile olgusuyla maçlara daha konsantre bir şekilde hazırlanıyoruz. Geçen hafta Amasya Eğitim Spor karşısında taraftarlarımız bizlere çok büyük destek verdiler. İnşallah bu destek sezon sonuna kadar devam eder ve şampiyonluk kupasını taraftarlarımızla birlikte kaldırırız."

14 ŞUBAT'TAKİ RAKİP OVACIK GENÇLİK VE SPOR

Bu arada Kadın Futbol Takımı, ligin 13. haftasında Ovacık Gençlik ve Spor'a konuk olacak.
14 Şubat Pazar günü Ovacık Sahası'nda oynanacak maç saat 13.00'te başlayacak.

Geride kalan 12 haftada 32 puan toplayan ve namağlup zirvede yer alan siyah-beyazlılar, deplasmandan galip dönerek liderliğini sürdürmek istiyor.
CİHAN
<< Önceki Haber Esat Kaan Saka: Kadın Futbol Takımı olarak bir ilke daha... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER