Cadı avında son nokta

Türkiye çapında paralel safsatasıyla yürütülen birçok saygın isme yönelik karalama kampanyasında yeni gözaltı dalgası yaşandı

Cadı avında son nokta

Başta AKP İzmir eski milletvekili İlhan İşbilen olmak üzere çok sayıda isim hakkında gözaltı kararı çıkarıldı. Anayasal Düzene Karşı İşlenen Suçlar Soruşturma Bürosu tarafından, Ankara başta olmak üzere İstanbul, Şanlıurfa, Antalya ve Kütahya dahil 10 ilde operasyon başlatıldı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında 65 kişi hakkında gözaltı kararı olduğu belirtilirken Yayın Grubu Başkanımız Hidayet Karaca, Ekrem Dumanlı, İlhan İşbilen, Akın İpek, Suat Yıldırım, Cevdet Türkyolu, Cemil Koca, Şerif Ali Tekalan gibi isimlerin listede olduğu belirtildi.




İlhan İşbilen gözaltında | Samanyolu Haber



İŞBİLEN SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇİRİLDİ


Sabah saatlerinde gözaltına alınan İşbilen, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirildi. Hastanedeki işlemlerinin ardından İşbilen, Vatan'daki İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.



AHMET KURUCAN'IN ADRESİNDE ARAMA


Cadı avı bahanesiyle uzun yıllardır ABD'de ikamet eden Zaman Gazetesi Yazarı Ahmet Kurucan'ın Tavşanlı ilçesindeki adresinde arama yapıldı.




HOCAEFENDİ'NİN BİE DÖNEMKİ DOKTORUNA DA CADI AVI


Polis, cadı avı kapsamında bir dönem Muhterem Fethullah Gülen Hocaefendi'nin doktorluğunu yapan Kudret Ünal'ı da gözaltına almak için Beylikdüzü'ndeki iş yerine gitti. Kapıyı çalan polis, açan olmayınca çevrede bir süre araştırma yaptıktan sonra olay yerinden ayrıldı.

<< Önceki Haber Cadı avında son nokta Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER