Eski sendikacı boğazına bıçak dayayıp, intihara kalkıştı

Eski sendikacı boğazına bıçak dayayıp, intihara kalkıştı

Ankara'da bir sendika tarafından kendisine verilen sözlerin yerine getirilmediğini iddia eden bir kişi, maket bıçağını boynuna dayayıp intihar etmek istedi.

Olay, öğle saatlerinde Çankaya 1239 Sokak'taki Öz Orman-İş Sendika binası önünde gerçekleşti. Bir dönem Hak-İş'e bağlı Öz-İş Güvenlik Sendikası Van Şube Başkanlığını yapan Veysel Y, sendika yöneticileriyle görüşmek üzere söz konusu adrese geldi. Yöneticilerle tartışan ve darp edilmek istendiğini savunan Veysel Y., kapıya çıkıp, yanında getirdiği maket bıçağını boynuna dayadı. Şahsın kendine zarar vermesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Emniyet güçleri ve sendika çalışanları Veysel Y'yi ikna etmeye çalıştı. Uzun süren çalışmalar sonucunda ikna olan şahıs, bıçağı sendika sekreterine bıraktı. Boynundan yaralanan şahsa, sağlık ekipleri ambulansta müdahale etti.

Bir dönem Öz-İş Güvenlik Sendikası Van Şube başkanlığı yapan Veysel Y'nin evli ve 3 çocuk babası olduğu öğrenildi. Veysel Y'nin Van'da bulunduğu sırada sendika başkanı ile piyasaya borçlandığı ve bunu kapatmak için banka soyma girişiminde bulunduğu iddia edildi. Bu olaya ilişkin Veysel Y'nin sendikasının kendisine borçların ödenmesi konusunda yardımcı olacağı ancak verilen sözlerin yerine getirilmemesi üzerine Ankara'ya geldiği öne sürüldü. Öz Orman İş Sendikasına gelen Veysel Y.'nin sendikada gördüğü kötü muamele üzerine intihar girişiminde bulunduğu ifade edildi. CİHAN
<< Önceki Haber Eski sendikacı boğazına bıçak dayayıp, intihara kalkıştı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER