Eski Ukrayna Cumhurbaşkanı Yardımcısına silahlı saldırı!
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Çarşamba, Mayıs 21 2025
Paylaş
X Post
Madrid'de vurulan Eski Ukrayna Cumhurbaşkanı Viktor Yanukovich'in üst düzey yardımcısı Andriy Portnov hayatını kaybetti. Eski cumhurbaşkanı yardımcısına saldırıyı kimin yaptığı ise henüz bilinmiyor.
Ukrayna'nın eski Cumhurbaşkanı Viktor Yanukovich'in üst düzey yardımcılarından biri olan Andriy Portnov'a Madrid'de bir suikast düzenlendi.
Avrupa’nın ortasında düzenlenen suikastta vurulan Andriy Portnov hayatını kaybetti. Eski Ukrayna Cumhurbaşkanı Yardımcısı Andriy Portnov'a suikastı düzenleyen kişi ya da kişilerin kim olduğuna dair henüz resmi bir açıklama yapılmadı.
Reuters'in polis soruşturmasına yakın bir kaynaktan aktardığına göre, Portnov'un Madrid'in zengin bir banliyösündeki bir okulun dışında öldürüldüğü ifade edildi.
Reuters'a konuşan Madrid polisi, sabah 09.15'te Pozuelo de Alarcon'da bulunan seçkin Madrid Amerikan Okulu'nun dışında bir Ukrayna vatandaşının vurulduğuna dair bir ihbar aldığını, vurulan kişinin Portnov olduğunun öğrenildiğini belirtti.
İspanyol El Pais gazetesi, Andriy Portnov'un vücudunda en az üç kurşun yarası bulunduğunu belirtti.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Trump: “İran’da Vurulacak Hedef Kalmadı, Savaşı İstediğim An Bitirebilirim”2.İmamoğlu’ndan TRT’ye Sert Tepki: “Milletin Parasıyla Dezenformasyon Yapılıyor”3.İşte İran'ın savaşı bitirmek için öne sürdüğü şartlar!4.Salih Müslim hayatını kaybetti!5.Hürmüz’den sonra yeni darbe: Umman’daki Salalah rafinerisi İHA saldırısıyla vuruldu
6.ABD’den Halkbank’a “denetçi” şartı: Hisseler borsada sert düştü7.İndirim sevinci kursaklarda kaldı: Akaryakıt fiyatlara yarın gece yeni zam geliyor8.Araç İçi Ekranlara Sıkı Denetim: Kurallara Uymayana 21 Bin TL Ceza ve Trafikten Men9.İsrail’in Lübnan’a düzenlediği saldırılarda can kaybı 570’e yükseldi10.Herkes herşey devrilir onlar dimdik durur

SAFVET SENİH

ABDULLAH AYMAZ

NUMAN YILMAZ YİĞİT

ARİF ASALIOĞLU

HÜSEYİN ODABAŞI
ÇOK OKUNAN HABERLER












