Eski Yarbay Mehmet Alkan’dan Bahçeli’ye mektup

2015 yılında Şırnak’ta PKK’nın, jandarma karakoluna düzenlediği saldırıda şehit olan Yüzbaşı Ali Alkan’ın ağabeyi eski Yarbay Mehmet Alkan, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) lideri Devlet Bahçeli’ye mektup gönderdi.

SHABER3.COM

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) lideri Devlet Bahçeli ile görüşme talebinin geri çevrildiğini ifade eden eski Yarbay Mehmet Alkan, Bahçeli’ye hitaben yazdığı mektubu sosyal medya hesabından paylaştı. 

Bahçeli ile görüşme talebinde bulunduğunu, fakat tüm çabalarının karşılıksız kaldığını ifade eden Mehmet Alkan, şahsi Twitter hesabında söz konusu mektuba da yer verdi.

"BOŞ TENEKEDEN SES ÇIKIYOR..."

Alkan, “AKP'nin kuyruğu Bahçeli: Randevu istedim, vermedi. Mektup yazdım, cevap vermedi. Açık mektup yazdım. Belki görmemiştir diye kapalı mektup yazdım. Kapı duvar misali. Boş tenekeden ses çıkıyor bundan cevap çıkmıyor…” notunu düştü.

Alkan’ın mektubunun son bölümünde yer alan şu ifadeler dikkati çekti:

“Velhasıl zalimlerle berabersiniz ve vebaliniz çok büyük, nefesim ve gücüm yettikçe (bu dünyada zor ama) inanıyorsanız öbür tarafta binlerce mağdurlarla elim yakanızda olacaktır ve o gün sizin açınızdan gerçekten çetin olacaktır. Tez zamanda gerçeği görmeniz veya ölmeniz dileğiyle…”

??
<< Önceki Haber Eski Yarbay Mehmet Alkan’dan Bahçeli’ye mektup Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER