Eskişehir Kalite Şöleni 6 Nisan'da yapılacak


KalDer Eskişehir Şubesi tarafından düzenlenen ve Eskişehir Ticaret Odası'nın ana destekçisi olduğu 15. Eskişehir Kalite Şöleni, 6 Nisan'da yapılacak.

Düzenlendiği günden bu yana iş dünyasından birçok önemli ismi bir araya getiren Eskişehir Kalite Şöleni bu yıl 'Yeni bir şey söylemek lazım' sloganıyla düzenlenecek. KalDer Eskişehir Şubesi tarafından düzenlenen ve Eskişehir Ticaret Odası'nın ana destekçisi olduğu 15. Eskişehir Kalite Şöleni, 6 Nisan Çarşamba günü Anadolu Üniversitesi'nin ev sahipliğinde gerçekleşecek. Etkinliğin bu yılki ana konusu ise inovasyon ve AR-GE olacak. Dünyada ve ülkemizde yenilikçilik konusunda ne gibi gelişmeler yaşandığı sorusuna yanıt aranacak olan etkinlikte uluslararası kuruluşların üst düzey yöneticileri de yer alacak.

AR-GE VE İNOVASYONA DÜNYA PERSPEKTİFİNDEN BAKILACAK

15. Eskişehir Kalite Şöleni'nde PHILIPS İnovasyon Hizmetleri Kalite Geliştirme Müdürü Henk BIJL, BÖHLER AR-GE Grup Müdürü Michael FIEDLER, Vaillant Grup Türkiye AR-GE Merkezi Direktörü Ahmet Şen tecrübelerini paylaşacak. KalDer Yönetim Kurulu Başkanı A. Hamdi Doğan, KalDer Eskişehir Şubesi Başkanı Doğan Atik, Anadolu Üniversitesi Rektörü Naci Gündoğan da etkinliğe konuşmacı olarak katılacak. 'Dünya Ne Düşünüyor?', 'Türkiye Ne Düşünüyor?' ,'Söz Geleceğin' isimli oturumlarda Türkiye ve dünyada yenilikçiliğin bugünü ve yarını ele alınacak. Etkinlik sonunda ise sertifika ve plaket töreni düzenlenecek. CİHAN
<< Önceki Haber Eskişehir Kalite Şöleni 6 Nisan'da yapılacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER