Eskişehir'de Hizmet'e yapılan kumpasın şok görüntüleri

Eskişehir’de işadamına kurulan kirli kumpasın güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı. Avukat Selamet Şen’in paylaştığı görüntülerde bir şahsın, dükkanın kapısına bir paket bağladığı görülüyor.

Eskişehir'de Hizmet'e yapılan kumpasın şok görüntüleri

Sosyal medyada ‘bazı işadamlarına kirlik kumpas kurulacak’ iddialarının ardından Eskişehir’de kentin önemli işadamlarından birinin iş yerine, içerisinde kriptolu telefon, Fethullah Gülen’in ağzından yazılmış mektup, Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı’nın plaketi ile buluşma tarihi ve yeri notunun yer aldığı bir poşet bırakıldı.Paketin, gece yarısı suratını gizleyen birisi tarafından bırakıldığı ortaya çıktı. Söz konusu poşeti koyma anı işyerinin güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. İşadamının şikayeti üzerine polis olayla ilgili soruşturma başlatırken, poşeti koyan kişinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Alınan bilgiye göre, söz konusu işadımının yakınına önceki gece saat 03:00 sularında bilinmeyen numaradan telefon geldi. Telefondaki kişi, “İşyerinizin kapısına bir poşet bırakacağız. Onu patronuna açmadan verin.” dedi. İşadamının yakınına daha sonra SMS gönderildi. Söz konusu SMS’te “İşyerinizin kapısına plaket bırakıldı. Plaketi alın ama açmayın. Beyefendiye teslim edin.” ifadesi yer aldı. Birisinin şaka yaptığını zanneden işadamının yakını, sabah işe gittiğinde, kapıda bir poşet buldu. Yaşadıkları karşısında şaşkına dönen şahıs, durumu işadamına bildirdi. İşadamı da avukatı aracılığıyla savcılığa başvurdu. Olay yerine gelen polis ekipleri, poşetten çıkan malzemeleri kayda alıp incelemek üzere emniyete götürdü. Mağdur işadamının avukatı Selamet Şen, şu uyarıda bulundu: “Başka yer, kurum, kişilere de aynı kumpaslar olabilir. Bu nedenle herkesin uyanık olup 155 ve avukatlarına haber vermesi, hiçbir şeye dokunmaması ve her seyin kayıt altına alınması çok önemlidir.” İşte paketten çıkanlar:





<< Önceki Haber Eskişehir'de Hizmet'e yapılan kumpasın şok görüntüleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER