Eskişehirspor: 0 - Fenerbahçe: 1 (İlk yarı)


Stat: Eskişehir Atatürk
Hakemler: Alper Ulusoy, Kemal Yılmaz, Volkan Narinç
Eskişehirspor: Ruud Boffin, Anıl Karaer, Emre Güngör, Sezgin Coşkun, Nzuzi Toko, Kamil Ahmet Çörekçi, Alpaslan Öztürk, Goran Causic, Kaan Kanak, Engin Bekdemir, Sebastian Pinto
Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Simon Kjaer, Michal Kadlec, Caner Erkin, Josef De Souza, Mehmet Topal, Ozan Tufan, Luis Nani, Fernandao, Lazar Markovic
Gol: Dk. 45 Fernandao (Fenerbahçe)
Sarı kartlar: Dk. 45 Kamil Ahmet Çörekçi, Dk. 45 Emre Güngör, Alpaslan Öztürk (İlk yarı bittikten sonra) (Eskişehirspor)

Süper Lig 2015 - 2016 Hasan Doğan Sezonu'nun ikinci yarısının ilk hafta kapanış maçında Eskişehirspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Soğuk bir havada oynanan maçta ilk yarıyı konuk Fenerbahçe, Fernandao'nun penaltı golüyle 1 - 0 önde tamamladı.

7. dakikada sağ kanattan içeri kat eden Lazar Markovic'in şutunda kaleci Ruud Boffin topu çelmeyi başardı. Dönen topa hareketlenen Luis Nani'nin topun gelişine yaptığı vuruşta ise meşin yuvarlak az farkla auta çıktı.

17. dakikada Eskişehirspor maçtaki en tehlikeli pozisyonunu yakaladı. Bu dakikada Engin Bekdemir, sol kanattan içeri kat ederek rakiplerini bir bir çalımlayarak geçti, ardından kaleye şutunu çekti ancak meşin yuvarlak az bir farkla üstten dışarı çıktı.

28. dakikada Fernandao'nun, ceza sahası dışı hafif sağ çaprazdan çektiği şutunda top Sezgin Coşkun'a çarptı, bu pozisyon sonrası Fenerbahçeli futbolcular hakem Alper Ulusoy'a penaltı itirazında bulunsa da hakemin kararı devam oldu.

41. dakikada gelişen Eskişehirspor atağında Anıl Karaer'in, sol kanattan ceza alanına yaptığı ortasına hareketlenmek isteyen Nzuzi Toko, istediği vuruşu yapamayınca meşin yuvarlak kalenin sağından dışarı çıktı.

42. dakikada hızlı gelişen Eskişehirspor atağında Engin Bekdemir sol kanattan hızla ilerleyerek ceza alanına girdi ve sol çaprazdan şutunu çekti, ancak Volkan Demirel topu kornere çelerek gole izin vermedi.

45. dakikada Emre Güngör'ün, Luis Nani'ye ceza alanı içinde yaptığı müdahale sonrasında hakem Alper Ulusoy penaltı noktasını gösterdi. Eskişehirsporlu oyuncular karara uzun süre itiraz etti ve bu itirazlar sonunda Kamil Ahmet Çörekçi ile Emre Güngör sarı kart gördü.

45+2. dakikada Fenerbahçe Fernandao'nun penaltı golüyle öne geçti. Kazanılan penaltıyı kullanmak üzere topun başına geçen Fernandao, düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu: 0 - 1.

Karşılaşmanın ilk yarısını da Fenerbahçe 1 - 0 önde tamamladı.
CİHAN
<< Önceki Haber Eskişehirspor: 0 - Fenerbahçe: 1 (İlk yarı) Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER