Eskişehirspor: 0 - Osmanlıspor FK: 2 (İlk yarı)


Stat: Eskişehir Atatürk
Hakemler: Barış Şimşek, Serdar Diyadin, Muhammet Yumak
Eskişehirspor: Ruud Boffin, Sezgin Coşkun, Anıl Karaer, Kamil Ahmet Çörekçi, Özgür Çek, Kaan Kanak, Nassim Ben Khalifa, Raheem Lawal, Engin Bekdemir, Matias Defederico, Theofanis Gekas
Osmanlıspor FK: Artur Moraes, Lukasz Szukala, Tiago Pinto, Uğur Demirok, Avdija Vrsajevic, Badou Ndiaye, Mehmet Güven, Erdal Kılıçaslan, Musa Çağıran, Aminu Umar, Serdar Deliktaş
Goller: Dk. 19 Tiago Pinto, Dk. 31 Serdar Deliktaş (Osmanlıspor FK)
Sarı kart: Dk. 10 Lukasz Szukala (Eskişehirspor)

Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 11. hafta açılış maçında Osmanlıspor FK, konuk olduğu Eskişehirspor karşısında ilk yarıyı Tiago Pinto ve Serdar Deliktaş'ın golleriyle 2 - 0 önde tamamladı.

11. dakikada Eskişehirspor gole çok yaklaştı. Bu dakikada ceza yayının önünden kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Engin Bekdemir şutunu çekti, ancak top kalenin sol direğine çarptıktan sonra oyun alanına geri döndü. Osmanlıspor FK defansı dönen topu uzaklaştırdı ve tehlikeyi önledi.

18. dakikada sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Erdal Kılıçaslan altıpas üzerine ortasını yaptı, ön direkte bulunan Uğur Demirok kafa vuruşunu yaptı, ancak çizgide bulunan Sezgin Coşkun topu son anda uzaklaştırdı ve gole izin vermedi.

19. dakikada Osmanlıspor FK, Tiago Pinto'nun golü ile öne geçti. Bu dakikada sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Erdal Kılıçaslan ön direğe ortasını yaptı, ancak Kaan Kanak topa müdahale etti ve ceza yayının hemen solunda topla buluşan Tiago Pinto topu göğüsü ile kontrol ettikten sonra sol ayağı ile şutunu çekti ve topu ağlarla buluşturdu: 0 - 1.

31. dakikada Osmanlıspor FK, Serdar Deliktaş'ın golü ile farkı ikiye çıkardı. Sağ kanattan gelişen atakta Avdija Vrsajevic ceza sahasına girmeden pasında topu Serdar Deliktaş'a aktardı. Serdar da, altıpas üzerinden topun gelişine şutunu çekti ve top uzak köşeden ağlarla buluştu: 0 - 2.

39. dakikada Lukasz Szukala'nın uzun pasında topla buluşan Avdija Vrsajevic ceza sahası içi sağ çaprazdan şutunu çekti, ancak kaleci Ruud Boffin köşeye giden topu kontrol ederek konuk Osmanlıspor FK'nin üçüncü golüne izin vermedi.

42. dakikada ceza yayı sol çaprazından kullanılan serbest vuruşta Özgür Çek penaltı noktasına ortasını yaptı. O noktada iyi yükselen Theofanis Gekas kafa vuruşunu yaptı ancak kaleci Artur Moraes üzerine gelen topu iki hamlede kontrol ederek Eskişehirspor'un farkı bire indirmesine izin vermedi.

Karşılaşmanın ilk yarısı da konuk Osmanlıspor FK'nın 2 - 0 üstünlüğünde sona erdi.
CİHAN
<< Önceki Haber Eskişehirspor: 0 - Osmanlıspor FK: 2 (İlk yarı) Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER