Eskişehirspor: 1 - Gaziantepspor: 2


Stat: Eskişehir Atatürk
Hakemler: Deniz Ateş Bitnel, Erdem Bayık, Oğuz Terzi
Eskişehirspor: Ruud Boffin, Birol Parlak, Sezgin Coşkun, Kamil Ahmet Çörekçi, Özgür Çek (Dk. 26 Kaan Kanak), Goran Causic, Alpaslan Öztürk (Dk. 84 Onur Bayramoğlu), Engin Bekdemir (Dk. 72 Nassim Ben Khalifa), Raheem Lawal, Emre Güral, Sebastian Pinto
Gaziantepspor: Zydrunas Karcemarskas, Elyasa Süme, Barış Yardımcı, Fernando Marcal de Oliveira, Gbenga Arokoyo, Erdem Şen, Orkan Çınar, Mustafa Durak (Dk. 67 Abuda), John Chibuike (Dk. 86 Abdulkadir Kayalı), Aboubacar Camara (Dk. 76 Emre Nefiz), Muhammet Demir
Goller: Dk. 13 (Gaziantepspor), Dk. 64 Emre Güral (Eskişehirspor)
Kırmızı kart: Dk. 84 Fernando Marcal de Oliveira (Gaziantepspor)
Sarı kartlar: Dk. 40 John Chibuike, Dk. 43 Aboubacar Camara (Gaziantepspor), Dk. 41 Emre Güral (Eskişehirspor)

Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 15. haftasında karşı karşıya gelen Eskişehirspor ile Gaziantepspor maçında konuk Gaziantepspor, John Chibuike ve Mustafa Durak'ın golleriyle sahadan 2 - 1 galip ayrıldı.

Bu sonuçla ev sahibi Eskişehirspor 15 haftada 12. mağlubiyetini alırken 7 puanla 18. sırada kaldı. Konuk Gaziantepspor ise 19'a çıkardı.

52. dakikada Gaziantep iki pozisyona girdi, birinde kaleci Ruud Boffin, diğerinde ise yan direk gole izin vermedi. Bu dakikada gelişen Gaziantepspor atağında önce Orkan Çınar'ın pası ile ceza sahasının hemen içerisinde sağ çaprazda topla buluşan Barış Yardımcı'nın çektiği şutta top kaleci Ruud Boffin'den döndü.

Pozisyonun devamında dönen topta Muhammet Demir'in pası ile ceza sahası yayının hemen dışında sağ çaprazda buluşan Aboubacar Camara'nın plase vuruşunda meşin yuvarlak bu defa da kaleci Ruud Boffin'i geçti ve onun bakışları arasında yan direğe çarpıp oyun alanına geri döndü ve çizgi üzerinde biraz gittikten sonra auta çıktı.

56. dakikada Gaziantepspor yarı alanının ortalarından kazanılan serbest vuruşu Emre Güral kullandı, ceza sahasına ortasında altı pasa yakın bir noktada sağ çaprazda topla buluşan Alpaslan Öztürk'ün kafa vuruşunda meşin yuvarlak az farkla üstten dışarı çıktı.

60. dakikada Gaziantepspor'da sağ çaprazda topla buluşan Muhammet Demir, ceza sahası içerisine girdikten sonra yerden şutunu çekti, ancak top az farkla yandan dışarı çıktı.

63. dakikada Raheem Lawal'ın pası ile ceza sahasının hemen dışında sağ çaprazda topla buluşan Emre Güral, topu soluna çektikten sonra şutunu çekti, ancak Gaziantepspor kalecisi Zydrunas Karcemarskas, bu şutta topu kornere çelmeyi başardı ve gole ezin vermedi.

64. dakikada Eskişehirspor, Emre Güral'ın attığı golle beraberliği yakaladı. Bu dakikada Gaziantepspor savunmasının uzaklaştırmak istediği topla sol kanatta buluşan Engin Bekdemir, hiç bekletmeden ortasını yaptı, ön direkte bu ortadan gealen topla buluşan Sezgin Coşkun'un kafa vuruşu kaleci Zydrunas Karcemarskas'tan döndü. Kaleciden dönen topu iyi takip eden Emre Güral, son anda dokundu ve topu ağlarla buluşturdu: 1 - 1.

66. dakikada Gaziantepspor, Mustafa Durak'ın attığı golle karşılaşmada bir kez daha öne geçti. Bu dakikada gelişen Gaziantepspor atağında Fernando Marcal'ın ortasını Eskişehirspor savunması uzaklaştırmak istedi, ancak top ceza sahası yayının hemen dışında bulunan Mustafa Durak'ın önünde kaldı. Mustafa Durak'ın gelişine çektiği şutta top defanstan Sezgin Coşkun'a çarpıp yön değiştirdi ve kaleci Ruud Boffin'i şaşırtarak kalecinin solundan ağlara gitti: 1 - 2.

87. dakikada kornerden gelen topu Gaziantepspor defansı uzaklaştırdı, ancak ceza sahası dışında topu önünde bulan Emre Güral'ın vuruşunda kaleci Zydrunas Karcemarskas güçlükle uzandı ve topu çeldi.

Karşılaşmayı da konuk Gaziantepspor 2 - 1 kazandı.
CİHAN
<< Önceki Haber Eskişehirspor: 1 - Gaziantepspor: 2 Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER