Eskişehirspor: 2 - Büyükçekmece Tepecikspor: 2


Stat: Eskişehir Atatürk
Hakemler: Şeref Taştan, Deybet Gök, Emin Barlas
Eskişehirspor: Sinan Ören, Anıl Karaer, Engin Bekdemir (Dk. 70 Ömer Faruk Canbirdi), Sebastian Andres Pinto, Kaan Kanak, Fehmi Emre Güngör, Nzuzi Toko, Aytaç Öden, Kamil Ahmet Çörekçi (Dk. 82 Furgan Polat), Goran Causic, Buğra Temel (Dk. 57 Dorukhan Toköz)
Büyükçekmece Tepecikspor: Ramazan Aydın, Mert Öner, Hakan Çevik, Muhammet Çiçek, Caner Bulut, Deniz Yanılmaz (Dk. 80 Adem Çalık), Recep Metin, Gürhan Gürsoy (Dk. 60 Recep Onur Çelik), Selçuk Kaban, Abdullah Topkara (Dk. 70 Halil İbrahim Pekşen), Emir Gökçe
Goller: Dk. 7 Sebastian Pinto, Dk. 88 Kamil Ahmet Çörekçi (Eskişehirspor), Dk. 51 Muhammet Çiçek, Dk. 90+2 Selçuk Kaban (Büyükçekmece Tepecikspor)

Türkiye Kupası B Grubu 4. hafta maçında karşı karşıya gelen Eskişehirspor ile Büyükçekmece Tepecikspor 2 - 2 berabere kaldı.

Eskişehir Atatürk Stadı'nda oynanan karşılaşmada Eskişehirspor iki kere öne geçtiği maçta bu üstünlüğünü koruyamadı. 7. dakikada Sebastian Pinto ile öne geçen ev sahibi Eskişehirspor, 88. dakikada Kamil Ahmet Çörekçi ile bir kez daha öne geçti ama bu üstünlüğünü koruyamadı. Konuk Büyükçekmece Tepecikspor ise 51. dakikada Muhammet Çiçek'le 1 - 1'i, 90+2. dakikada da Selçuk Kaban'la 2 - 2'yi yakaladı ve averajla 2. sıradaki yerini korudu.

Bu arada karşılaşmanın 63. dakikası içinde skor 1 - 1 iken stat ışıklarında elektrikler kesilince mücadele yaklaşık 14 dakika durdu. Ardından başlayan karşılaşmada takımlar karşılıklı birer gol daha buldu ve mücadele de 2 - 2 berabere sona erdi.
CİHAN
<< Önceki Haber Eskişehirspor: 2 - Büyükçekmece Tepecikspor: 2 Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER