Numan Kurtulmuş'tan ilginç açıklama

Numan Kurtulmuş, Türkiye’de medyanın eski dönemlere kıyasla daha özgür olduğunu iddia etti. Ancak FOX'un kadın muhabiri en son Kurtulmuş'un danışmanı tarafından Zarrab ile ilgili soru sormak isteyince engellenmişti.

FOX muhabirini Zarrab sorusunu sormak isteyince...

Numan Kurtulmuş, Ordu 19 Eylül Gazeteciler Cemiyeti tarafından Büyükşehir Belediyesi Meclisi salonunda düzenlenen "Yılın Medya Mensupları Ödül Töreni"ne katıldı.

Kurtulmuş burada yaptığı konuşmada Türkiye'nin son döneminde yaşananlarla çelişen açıklamalar yaptı.

Basının eskiye göre daha özgür olduğunu iddia eden Kurtulmuş,"Bir dönem birkaç tane güçlü grubun tekelinden ibaret medya vardı. Çok şükür şimdi, bugün çok sayıda farklı grubun rahatlıkla gidip kendi mesleğini icra edebildiği, rahatlıkla herhangi bir medya kuruluşuna sahip olabildiği, eski dönemlerle kıyaslandığında olabildiğince açık ve özgür bir medyaya sahip olduğumuzu söyleyebiliriz” dedi. (cumhuriyet)


Kurtulmuş'un bu sözleri geçtiğimiz günlerde FOX TV'nin kadın muhabirine yapılanları akıllara getirdi. Kadın gazeteci Kurtulmuş'a soru sormak isterken Kurtulmuş'un danışmanı tarafından engellenmiş ve uzaklaştırılmıştı.


<< Önceki Haber Numan Kurtulmuş'tan ilginç açıklama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER