ESOGÜ Hastanesi'nden bağışçılarına teşekkür: Bağışlar artmalı


Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesi yönetimi düzenlediği bir törenle, hastaneye özel oda tefrişi sağlayan bağışçılara teşekkür etti.

Başhekimlik Toplantı Salonu'nda gerçekleşen törende konuşan Hastane Başhekimi Prof. Dr. Başar Sırmagül, Eskişehir ve Türkiye'nin farklı illerinden gelen pek çok hastaya hizmet veren ESOGÜ Hastanesi'nin, yapılan bağışlarla daha iyi hizmet sunabilir hale geleceğini söyledi. Başhekim Sırmagül, bağışların ve bu konudaki duyarlılığın artarak devam etmesi temennisinde bulundu.

Törende, hastaneye bağışta bulunanlara birer teşekkür belgesi ve plaketi verildi. Her biri en az bir özel oda donatarak hastaneye katkı sağlayan yardımseverler Sami Doğruparmak, Nermin Gürkan, Hilmiye Taner, Tülay Ay, İzzet Yolal, Hacı Hasan Erdemli, Zühtü Ulutak, Müminat Uysal, Ayşe Göbekli, İbrahim Kafalıer, Ayşe Tozmanlı, Emel Şıklar ve Nermin Özayan'a teşekkür plaketleri ve gönüllü kartları, Prof. Dr. Başar Sırmagül ve Hastane Başmüdürü Mesut Sarıbardak tarafından takdim edildi.

Törenin ardından, girişlerinde bağışçıların isimliklerinin bulunduğu odalar toplu halde gezildi. Bağışçılar odaları gezerken duygulu anlar yaşadı.
CİHAN
<< Önceki Haber ESOGÜ Hastanesi'nden bağışçılarına teşekkür: Bağışlar... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER