Esra Ural: Hedefimiz namağlup devam etmek

FIBA Kadınlar Avrupa Şampiyonası Elemeleri’nde Romanya ve İsrail ile oynanacak maçların öncesinde hazırlıklarını sürdüren ay yıldızlı ekibin başarılı oyuncusu Esra Ural iddialı konuştu.

Esra Ural: Hedefimiz namağlup devam etmek

Başantrenör Aziz Akkaya yönetiminde çalışmalarını Abdi İpekçi Spor Salonu'nda sürdüren A Milli Kadın Basketbol Takımı'nın oyuncularından Esra Ural, ay yıldızlı ekip olarak hedeflerinin namağlup devam etmek olduğunu söyledi.

18 Şubat Perşembe günü İstanbul kampını tamamlayacak olan ay yıldızlı ekibin, 19 Şubat Cuma günü sabah özel bir uçakla Romanya maçının oynanacağı Cluj şehrine uçacağını da belirten Esra Ural, ''2017 Kadınlar Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde Kasım ayında iki galibiyet almıştık. Hedefimiz önümüzdeki iki maçı da en iyi şekilde oynayarak namağlup şekilde devam etmek." diyerek, şöyle konuştu:

"Ablalarımızın yokluğunu burada hissettirmek istemiyoruz ve Avrupa şampiyonası yolunda emin adımlarla ilerlemek istiyoruz. Çok genç bir takımız. Herkes birbirini tanıyor. Takıma en iyi şekilde yardım etmeye ve katkı sağlamaya çalışıyor. Güzel bir ortamımız var. Bunun da başarıyı getireceğine inanıyoruz.''


CİHAN
<< Önceki Haber Esra Ural: Hedefimiz namağlup devam etmek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER