Ünlü rapçi OC Maco'ya ne oldu?

Ünlü rapçi OG Maco, et yiyen bakteri (Nekrotizan fasiit) sebebiyle yüzünü tamamen kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya.

SHABER3.COM

ABD'li ünlü rapçi OG Maco et yiyen bakteri kaptığını sosyal medya hesabından açıkladı.

Et yiyen bakteri ünlü rapçiyi bu hale getirdi. Atlantalı ünlü rapçi OG Maco, önceki günlerde et yiyen bakteri hastalığına yakalandığını açıklamıştı.

OG Maco, teşhisin hemen ardından tedavi görmeye başladığını belirtmişti. Maco, olay sonrası turnelerine bir süre ara vereceğini de duyurmuştu.
INSTAGRAM’DA PAYLAŞTI: YÜZÜMÜ KAYBEDİYORDUM

OG Maco, dün Instagram hesabında yaşadıklarını ve tedavi sürecini paylaştı.
Ünlü rapçinin yüzünün sol kısmında doku kaybı ve yaralar dikkat çekti.

Instagram'daki paylaşımlarında, "Ne olacağını bilmiyordum, yüzümün tamamını kaybedip kaybetmeyeceğimi de bilmiyordum. Ve işin aslı yüzümü neredeyse kaybediyordum." dedi.

Son gün paylaşımını ise ünlü rapçi "Bakteriyi kaptığımdan beri yüzümün en iyi görünen hali." notuyla yayınladı. Rapçinin tedavisinin bir süre daha devam edeceği açıklandı.

ET YİYEN BAKTERİ NEDİR?

"Nekrotizan fasiit", bilinen ismi ile et yiyen bakteri hastalığı, deri altı dokusu ve derin kasların etrafındaki dokuyu tutan ve ölümcül olabilen bir enfeksiyonu olarak tarif ediliyor. Kısa sürede deri, yağ ve kasları örten dokuyu yok edebiliyor. 

Erken teşhis ve tedavi ölüm riskini azaltmak için oldukça önemlidir. Enfeksiyona yakalanan 4 kişiden birinin öldüğü belirtiliyor 

<< Önceki Haber Ünlü rapçi OC Maco'ya ne oldu? Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER