Etimesgut Belediyespor: 0 - İnegölspor: 1


Stat: Etimesgut Belediye Kemal Atatürk
Hakemler: Sezer Yalçın, Salim Şanlıer, Hakan Yoldaş
Etimesgut Belediyespor: Sercan Yılmaz, Tugay Kırcalı (Dk. 86 İsmail Hacıhafızoğlu), Enver Can Gürbüz, Celal Çırpanlı, Temel Taşkın, Erkut Başkaya, Emre Taşkoparan (Dk. 79 Haydar Deniz), Ahmet Üner, Hüseyin İriç, Taner Gürsoy (Dk. 72 Bilal San), Mehmet Fuat Gölbaşı
İnegölspor: Atilla Özmen, Kemal Hastürk, Bilal Özdemir, Ercüment Eray Ataklı (Dk. 42 İlker Cihan), Ali Aytemur, Yasin Görkem Arslan, Bülent Kocabey (Dk. 42 Levent Kale), Erdi Zengin, Fatih Şerifoğlu (Dk. 72 Emrah Dağ), Mahmut Şeker, Tufan Zahid Arslan
Gol: Dk. 80 Levent Kale (penaltı) (İnegölspor)
Sarı kartlar: Dk. 79 Enver Can Gürbüz (Etimesgut Belediyespor), Dk. 90+1 Atilla Özmen, Dk. 90+2 Erdi Zengin (İnegölspor)

Türkiye Kupası G Grubu 5. hafta maçında İnegölspor, konuk olduğu Etimesgut Belediyespor'u penaltıdan Levent Kale'nin attığı golle 1 - 0 yenerek haftayı 3 puanla kapattı.

Bu sonuçla G Grubu'nda 5. maç sonunda İnegölspor puanını 7 yaparken, Etimesgut Belediyespor ise -11 averaj ve puansız son sırada kaldı.

Grupta Torku Konyaspor bir eksiği ile ve 10 puanla lider, yine bir eksiği ile Kayserispor ise 9 puanla ikinci sırada. Bu iki takım bugün saat 18.00'de Kayseri Kadir Has Stadı'nda karşı karşıya gelecek.
CİHAN
<< Önceki Haber Etimesgut Belediyespor: 0 - İnegölspor: 1 Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER