Eto'o'lu Antalyaspor'a ikinci dava


Antalyaspor'a açılan davalara bir yenisi daha eklendi. Kadro dışı kalan oyunculardan Erman Kılıç'ın ardından Koray Arslan da alacakları için kırmızı beyazlı kulübe karşı yasal işlemleri başlattı.

Süper Lig'in yeni ekiplerinden ve sezon başında yaptığı flaş transferlerle adından söz ettiren Antalyaspor'da sular durulmuyor. Futbolcuların alacaklarını vermekte zorlanan, ancak Samuel Eto'o'ya yapılan ödemelerle gündeme gelen Antalyaspor'a bir darbe daha geldi.

Antalya merkezli olarak yayın yapan VTV televizyonunun haberine göre Erman Kılıç'ın alacaklarından dolayı açtığı yaklaşık 3.5 milyon liralık davanın ardından Koray Arslan'ın da yasal işlem başlattığı öğrenildi. Sezon başında kadroya dahil olmasına rağmen hiç forma şansı bulamadan kadro dışı bırakılan, yaklaşık 15 gün önce de sözleşmesi feshedilen deneyimli oyuncu, kırmızı beyazlı kulübü mahkemeye verdi.

Sözleşmesi feshedildiği dönemde kulüpten alacaklarına karşılık çek alan 32 yaşındaki oyuncunun, ödemenin yapılmaması üzerine dava açtığı öğrenildi.

2012 ve 2014 yılları arasında kadrosunda bulundurduğu Koray Arslan'ın alacakları olduğu için puan silme cezasıyla karşı karşıya kalan Antalyaspor, davasından vazgeçmesi için deneyimli oyuncuyu yeniden kadrosuna katmıştı.

O dönem geçici bir çözüm bulan kırmızı beyazlılar, böylece Koray Arslan'la bir kez daha davalık oldu. Deneyimli oyuncunun alacağının ne kadar olduğuyla ilgili kesin bir bilgi paylaşılmazken, miktarın yaklaşık 500 bin TL olduğu belirtiliyor.
CİHAN
<< Önceki Haber Eto'o'lu Antalyaspor'a ikinci dava Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER