Eto'o imzayı atmadan aniden gitti

Antalyaspor'un prensipte anlaştığı Samuel Eto'o, imza atmadan Paris'e gitti.

Eto'o imzayı atmadan aniden gitti

Antalyaspor'un prensipte anlaştığı ve dün sağlık kontrolünden geçirdiği Samuel Eto'o, babasının rahatsızlığı nedeniyle Paris’e gitti. Kamerunlu golcünün, 7 Temmuz’da düzenlenecek özel etkinlikte kendisini kırmızı beyazlı renklere bağlayan imzayı atacağı belirtildi.

Antalyaspor’un prensipte anlaştığı Samuel Eto’o, Antalya’da geçirdiği 2 günün ardından planlanandan yaklaşık 1 gün önce Fransa’ya gitti. Kamerunlu golcünün babasının rahatsızlığı nedeniyle kendisinin organize ettiği özel uçakla dün gece Paris’e gittiği belirtildi. Eto’o’nun, Antalya’da kaldığı 2 gün boyunca sağlık kontrolünün ardından Antalyaspor’un yeni stadını, Hasan Subaşı Tesisleri’ni gezdiği, burada kırmızı beyazlı takımın Döşemealtı ilçesinde temeli atılan tesislerinin proje görselini izlediği öğrenildi. Antalyaspor Antrenörü Yusuf Şimşek ile tanışan Eto’o’nun, Göynük’te otelin kral dairesinde kaldığı ve mütevazı tavırlarıyla dikkati çektiği belirtildi.

İMZA TÖRENİ 07.07.2015'TE

Antalyaspor yönetiminin prensipte anlaştığı Samuel Eto’o’nun resmi imza töreninin 7 Temmuz’da yapılması planlanıyor. Ünlü futbolcunun imza töreninde özel etkinlik yapmayı düşünen Antalyaspor yönetimi, bunun için Antalya’nın plaka numarasına uyan 07.07.2015 tarihini tercih etti. İmza törenine ev sahipliği yapmak için bazı kuruluşların teklif sunduğu öğrenilen Antalyaspor yönetiminin, yıldız futbolcuya uygun tanıtım ve tören gerçekleştirmeyi hedeflediği kaydedildi.

CEYLAN: BABASI RAHATSIZLANINCA GİTMEK ZORUNDA KALDI

Antalyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Hasan Ali Ceylan, Eto’o’nun transfer sürecinde kulübün Türkiye’de ve bazı ülkelerin gündeminde yer aldığını belirtti. Ceylan, "Gece babasının rahatsızlığı nedeniyle kendisinin organize ettiği özel uçakla Fransa’ya gitmesi gerekti. Eto’o’nun transferinde ertelenen sadece imza töreni bölümü oldu. 7 Temmuz’da imza töreni yapılacak. Antalyaspor’da böyle bir oyuncunun transferini özel lansmanla gerçekleştirmeli" dedi.

Eto'o'nun dünkü sağlık kontrolünde kendisine 10'dan fazla koruma eşlik etmişti.

"ANTALYA'NIN TANITIMINA BÜYÜK KATKI YAPACAK"

Ceylan, Eto’o’nun Süper Lig’de başarılı olacağına inandığı yönünde yönetime görüş belirttiğini söyledi. Eto’nun transfer sürecinde Antalya şehrinin de turizm destinasyonu olarak adından sıkça söz ettirdiğinden bahseden Ceylan şöyle konuştu:

"Sonuçta bu transferin, şehrin tanıtımı açısından çok büyük katkı sağlayacağı görüldü. Sponsorların katkısıyla yapılacak bir transfer olduğu için Antalyaspor’a maddi kazanç da sağlayacağı öngörülmektedir. Sportif açıdan da Antalyaspor’a faydalı olacağını düşünüyoruz. Futbolcu da Süper Lig’de başarılı olacağına inandığını söyledi. Proje transferi bütün unsurlarıyla iyi yönetilirse şehirde Antalyaspor’a ve futbola ilgiyi artırırsak, takıma olumlu sonuçlar verecek bir transfer olacak. Yeni stadımızda dolu tribünlere maç oynamak istiyoruz. Taraftarı olan bir kulübe sponsorların ilgisi de artacaktır. Antalyaspor’u yöneten bizler de Antalyaspor’un geleceğine katkı sağlayacak planlamalar ve doğru transferlerle altyapıya yatırım yaparak, hareket ettiğimiz müddetçe takımın Türkiye’nin en iyi kulüpleri arasında yer alacağı günler yakındır."

DHA
<< Önceki Haber Eto'o imzayı atmadan aniden gitti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER