Eto'o neye uğradığına şaşırdı

Antalyaspor'un golcü oyuncusu Samuel Eto'o'ya yumurtalı unlu doğum günü süprizi düzenlendi. 35 yaşına giren Kamerunlu yıldız Eto'o kendisini 18 yaşında gibi hissettiğini söyledi.

Eto'o neye uğradığına şaşırdı

Antalyaspor'un bu sabah Hasan Subaşı Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanı sonunda golcü oyuncu Samuel Eto'o'ya doğum günü süprizi düzenlendi. 

35 yaşına basan yıldız futbolcuya üzerinde 'Happy birthday Baba' yazılı pasta yaptırıldı. Antrenman sahasında takım arkadaşlarıyla beraber pasta kesen yıldız futbolcu Eto'o bir anda ne olduğunu anlamadan başında yumurtalar kırıldı ve una bulandı. 

Daha sonra tüm takım arkadaşları tarafından yumurtaya tutulan golcü oyuncu unun da etkisiyle bembeyaz oldu. 

Çocuklar gibi antrenmanda yumurta savaşı yapan oyuncuların yanı sıra doğum gününü kutlayan Eto'o da eline aldığı yumurtaları takım arkadaşlarının başında kırdı.

Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer'in de hazır bulunduğu doğum günü kutlamasında una ve yumurtaya bulanan Eto'o başkana sarılmak için koştu ancak Başkan Gencer antrenman sahasından kaçarak hızla uzaklaştı.

'KENDİMi 18 YAŞINDA HİSSEDİYORUM'

Bu renkli doğum günü için takım arkadaşlarına, Antalyaspor kulübüne, yönetime, basın mensupları ve tüm taraftarlara teşekkür eden Samuel Eto'o, yeni yaşında da aynı şekilde takım arkadaşlarıyla çalışmaya devam etmek istediğini söyledi. 

Kendisini 18 yaşında hissettiğini açıklayan Eto'o, yumurta ve unun sayesinde sadece birazcık renginin değiştiğini, şimdi biraz daha beyaz olduğunu ifade etti.

BASIN MENSUPLARIYLA İKİNCİ KEZ SELFİE

Antalyaspor'a dahil olduğu gün ilk antrenmanda basın mensuplarıyla selfie çekilen Samuel Eto'o gazetecilerden gelen hatıra teklifini kabul etti. Eto'o unlu ve yumurtalı olarak basın mensuplarıyla birlikte topluca ikinci kez selfie çekildi.

Öte yandan Antalyaspor tesislerine gelen Akdeniz Üniversitesi öğrencisi Muhammed Güngörmüş, antrenman sahasına getirdi ve yaş pastayı Eto'o ile söndürdü.


CİHAN
<< Önceki Haber Eto'o neye uğradığına şaşırdı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER