Eto'o'ya 18 milyon euro'luk teklif

Çin futbol takımı Shanghai Shenhua, Antalyaspor'un Kamerunlu dünya yıldızı Samuel Eto'o'ya 'dan 18 milyon Euro transfer teklifi yaptı. Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, "Eto'o'yu başka takıma göndermeyi düşünmüyoruz" dedi.

Eto'o'ya 18 milyon euro'luk teklif

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'da forma giyen forvet oyuncusu Diarra'ya Çin ve Bulgaristan, Makaoun'a; Çin, Meksika ve Güney Kore ve Emrah'a Avusturya 2'nci Ligi'ndeki bir takımdan teklif yapıldı. Antalyaspor yönetiminin bu futbolculara yapılan tekliflere sıcak baktığı ifade edildi. Kırmızı- beyazlıların kaptanı dünya yıldızı Samuel Eto'o'ya da Çin kulübü Shanghai Shenhua, 18 milyon Euro'luk transfer teklifi yaptığı belirtildi. 

Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, transfer döneminin bitimine kısa süre kala takımda 3'ü yabancı olmak üzere 4 futbolcuya yurt dışından teklif geldiğini söyledi. 

Bu futbolcular arasında takım kaptanı Kamerunlu dünya yıldızı Samuel Eto'o'nun da yer aldığını kaydeden Gencer, "Eto'o'yu başka takıma göndermeyi düşünmüyoruz" dedi. 

<< Önceki Haber Eto'o'ya 18 milyon euro'luk teklif Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER