Davutoğlu'nun danışmanı Mahçupyan'dan flaş açıklamalar
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Pazartesi, Nisan 13 2015
Paylaş
X Post
Başbakanlık Başdanışmanı Etyen Mahçupyan, AK Parti üyesi olmadığını belirterek, "Kılıçdaroğlu da bana danışmanlık teklif etseydi, kabul ederdim." dedi.

Başbakanlık Başdanışmanı Etyen Mahçupyan, AK Parti üyesi olmadığını belirterek, "Kılıçdaroğlu da bana danışmanlık teklif etseydi, kabul ederdim." dedi.
Etyen Mahçupyan Belçika’nın ‘MO Nieuws’ dergisine verdiği röportajda AK Parti içerisinde olmasının Ahmet Davutoğlu veya Recep Tayyip Erdoğan’ın şahsiyetlerinden değil, siyasete duyduğu meraktan kaynaklandığını aktardı. AK Parti üyesi de olmadığın belirten Mahçupyan, bu tarz bir danışmanlık teklifi CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'ndan da gelseydi kabul edebileceğini söyledi.
AK Parti’nin başarısı için çalıştığını söyleyen Etyen Mahçupyan, daha önce Refah Partisi'ne, şimdi de AK Parti’ye oy verdiğini ifade etti.
Başdanışman Mahçupyan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Türkiye siyasetinde en çok nefret edilen ve hakarete uğrayan şahıs olduğunu da söyledi. Mahçupyan, "AK Parti Hükümeti'ne ve Erdoğan’ın şahsına büyük bir direnç var. Erdoğan Türk siyasetindeki en çok nefret edilen ve en çok hakarete uğrayan şahıs. Erdoğan da bir gün hakaret eden herkesi mahkemeye çıkarmak için avukatına talimat verdi. Bu onun kişiliği ve şahsiyetiyle alakalı." dedi.
CİHAN
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Antidepresan ülkesi: İlaç kullanımı 70 milyonun üzerinde2.Putin: BRICS yükseliyor; Batı'nın ticaret kuralları değişiyor3.Uluslararası Uzay İstasyonu’nda hava kaçağı alarmı: Astronotlar kapsüle sığındı4.Rusya ve Ukrayna '185'e 185' esir değişimi gerçekleştirdi5.Trump'tan İran açıklaması: Süreci anlaşmayla ya da sert yöntemlerle yakında sonlandıracağız
6.Komplolar, aşk mektupları ve şifalı reçeteler: Yapay zekanın çözdüğü Ortaçağ sırları7.Bahçeli’den Koç’a soruşturmaya tepki8.Norveç Millî Takımı, Viking kostümleriyle Dünya Kupası pozu verdi9.Türkiye enflasyonda Arjantin'i geride bıraktı: Dünyada 4. sıraya yükseldi10.'Kürt kadın fıkrası' tepki çekmişti: İş insanı Rahmi Koç hakkında soruşturma başlatıldı

TÜRKMEN TERZİ

HARUN TOKAK

ORHAN KESKİN

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH
ÇOK OKUNAN HABERLER

Antidepresan ülkesi: İlaç kullanımı 70 milyonun üz...

Putin: BRICS yükseliyor; Batı'nın ticaret kurallar...

Uluslararası Uzay İstasyonu’nda hava kaçağı alarmı...

Rusya ve Ukrayna '185'e 185' esir değişimi gerçekl...

Trump'tan İran açıklaması: Süreci anlaşmayla ya da...







