EURO 2016'ya damga vuran fotoğraf

Euro2016'da bugün oynanan İsviçre -Arnavutluk maçı iki kardeşi birbirine rakip yaptı!...İki kardeşi karşı karşıya getiren maçta anne Eli Xhaka da tribündeki yerini aldı. Anne Xhaka, iki ülkenin bayraklarının yarı yarıya bir bütün haline getirilmiş bir tişört ile oğullarına trübünden destek verdi.

EURO 2016'ya damga vuran fotoğraf

sviçre adına forma giyen Granit Xhaka ve Arnavutluk adına forma giyen Taulant Xhaka, Lens'teki mücadelede karşı karşıya 3 puan için mücadele verdi.



Arsesal'e transfer olan Granit, ailesinin savaştan kaçarak Luzern'e gitmesi nedeniyle İsviçre milli takımında forma giyerken, Basel'de top koşturan Taulant ise Arnavutluk milli takımını seçmişti.

Euro2016'da buluşan kardeşler, İsviçre-Arnavutluk maçı öncesinde Luzern'de ve Kosova'da bayram havası yaşattı.

Arnavut kökenli iki kardeşin sahada rakip olmaları İsviçre'nin Luzern ve Kosova'nın Priştine şehirlerinde heyecan ve büyük bir coşku ile karşılandı. 

İsviçre ve Kosova medyası iki kardeşin yeşil sahada birbirine rakip olmalarını flaş olarak geçerken, "Savaşın getirdiği sonlardan biri, iki kardeş birbirine rakipler" diye verdiler.



ANNEDEN XHAKA KARDEŞLERE BAYRAKLI DESTEK
EURO 2016 kapsamında iki kardeşi karşı karşıya getiren maçta anne Eli Xhaka da tribündeki yerini aldı. Lens'te bulunan Bollaert-Delelis Stadyumu'nda oynanan maçta anne Eli Xhaka, iki ülkenin bayraklarının yarı yarıya bir bütün haline getirilmiş bir tişört ile oğullarına trübünden destek verdi.


<< Önceki Haber EURO 2016'ya damga vuran fotoğraf Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER