Evlatlarının düğününe saatler kala gözaltına aldılar

Zonguldak'ta önceki gün yapılan burs, zekat, yardım gerekçeli polis operasyonunda nefretin boyutunun geldiği noktayı gözler önüne süren bir detay ortaya çıktı.

Cadı avında son nokta-Zonguldak

Duyanlara bu kadar da olmaz dedirten olayda, 21  Mayıs Cumartesi günü Zonguldak'ta düzenlenen operasyonda gözaltına alınan iki ismin kızı oğlunun 22 Mayıs pazar günü düğünü vardı. Ancak Zonguldak savcılığı ve emniyeti nikahtan saatler önce gelin ve damadın babasını eş zamanlı gözaltına alarak mutlu günlerini kara güne çevirdi.

Edinilen bilgilere göre Aydemir ve Aydın aileleri evlatlarının mutlu günlerini görmek için aylar öncesinden düğün günlerini 22 Mayıs Pazar olarak belirlediler. Düğün için bütün hazırlıkları yapan aileler 21 Mayıs pazar günü yapılan ve cadı avı olarak nitelenen burs, zekat, kurban yardımı operasyonuyla şoka uğradılar. Zonguldak savcılığı ve emniyeti damadın babası İhsan Aydemir ile gelinin babası Hamza Aydın'ı gözaltına alarak emniyete götürdü. 

Aileler çocuklarının daha fazla etkilenmemesi için nikahı ertelemezken iki ismin gözaltına alınma zamanlaması büyük tepki topladı. Şimdi Zonguldak'ta, 'ailelerin en mutlu günü kara güne çevrilmek mi istendi?' sorusu soruluyor. 
<< Önceki Haber Evlatlarının düğününe saatler kala gözaltına aldılar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER