Evlenecek çiftler sevgililer günüde nikah salonlarına koştu

Evlenecek çiftler sevgililer günüde nikah salonlarına koştu

Evlenecek çiftler, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde ayrı bir heyecan yaşadı. Sevgililer günü nedeniyle evlenecek adaylar nikah salonlarına koştu. Bağcılar Belediyesi Halk Sarayı ve Güneşli Nikah Salonu'nda düzenlenen nikah törenlerinde 10'ar dakika arayla 50 çiftin nikahı kıyıldı.

İstanbul'un en çok nikah kıyılan ilçesi olan Bağcılar'da, 14 Şubat Sevgililer Günü'nü fırsat bilen 50 çift, 10'ar dakika arayla dünya evine girdi. 2015 yılında toplam 6 bin 100 çiftin dünya evine girdiği ilçede 14 Şubat Sevgililer Günü'nde farklı bir coşku ve heyecan yaşandı. Bugün evlenmek için Bağcılar Belediyesi Evlendirme Şefliği'ne başvuran 50 çiftin nikahı 10'ar dakika arayla kıyıldı.

İLKOKUL ÖĞRETMENİ NİKAH ŞAHİDİ OLDU
Gelin Nihal Yıldız ile damat Harun Uyanık'ın nikahı Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı tarafından kıyıldı. Tören sırasında gelinin şahitliğini ilkokul öğretmeni Yasemin Turhan, damadın da Ali Murat Ekşi yaptı. Nikah sonrası Başkan Çağırıcı, evlilik cüzdanını geline, nikah defterini imzalandığı kalemi de damada verdi. Evlilik kurumunun kutsal bir müessese olduğunu ve yaşatılması gerektiğini vurgulayan Çağırıcı, "Çeyiz sandığı gelinlerin olduğu için cüzdanı sandığında muhafaza etmesi için geline takdim ediyorum. "dedi. Çiftlere ömür boyu mutluluklar dileğinde bulunan Çağırıcı, "Bugün anlamlı bir gün. Nikah Dairelerimizde de yoğunluk yaşanıyor. Hayat inişler ve çıkışlarla doludur. Eşler arasında karşılıklı sevgi ve saygı olduğu vakit hayat mutlulukla yaşanıyor. Evlenen çiftlerimize huzur ve mutluluk dolu nice yıllar diliyorum." şeklinde konuştu.
CİHAN
<< Önceki Haber Evlenecek çiftler sevgililer günüde nikah salonlarına koştu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER