Evlilik hazırlığı yapan öğretmeni sobadan sızan gaz öldürdü

Evlilik hazırlığı yapan öğretmeni sobadan sızan gaz öldürdü

BURSA (CİHAN)- Bursa'da, evlilik hazırlığı yaptığı öğrenilen genç öğretmen, kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybetti. 24 yaşındaki Barış Açık'ın kız kardeşi Sultan Açık da kaldırıldığı hastanenin yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.

Acı olay, dün Yıldırım ilçesi Çınarönü Mahallesi Akala Sokak'ta meydana geldi. Son olarak Has Asansör Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nde görev yapan öğretmen Barış Açık ve bir süredir birlikte kaldığı ablası Sultan Açık, kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlendi. Barış Açık ve kardeşi Sultan Açık'a ulaşamayan yakınları sabah saatlerinde eve girdi. Açık kardeşleri baygın halde bulan vatandaşlar durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen 112 Acil yardım ambulansı görevlileri, Barış Açık'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Durumu ağır olan Sultan Açık ise Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Erzurum'un Tekman ilçesi Çevirme köyünden kardeşiyle kalmak için gelen Sultan Açık'ın da nişanlı olduğu öğrenildi.

EVLİLİK HAZIRLIĞI YAPIYORDU, DÜĞÜN SALONUNU DA TUTMUŞ
Bir süre önce nişanlanan Barış Açık'ın öğrencileri tarafından sevilen bir eğitimci olduğu öğrenildi. Bir süre önce nişanlandığı belirtilen Barış Açık'ın önümüzdeki aylarda yapacağı düğünün hazırlıkları içerisinde olduğu, bu kapsamda düğün töreni için salon tuttuğu da öğrenildi. Cumhuriyet Savcısı, olayla ilgili soruşturma başlattı. Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsi sonrası Açık'ın cenazesi toprağa verilmek üzere ailesi tarafından Erzurum'un Tekman ilçesine gönderildi. Açık'ın cenazesinin bugün Tekman ilçesi Çevirme köyünde kılınacak namazın ardından toprağa verileceği belirtildi. Barış ve Sultan Açık kardeşlerin ikamet ettiği dairenin üst katında ise ağabeylerinin oturduğu belirlendi.

KPSS'YE ÇALIŞMAK İÇİN GÖREVDEN AYRILMIŞ
Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni olarak 2013-2014 eğitim öğretim yılında ücretli olarak Şehit Öğretmen Kubilay Mesleki Teknik Anadolu Lisesi'nde görev yapan Barış Açık, bu okulda bir sene çalıştıktan sonra 2014-2015 eğitim öğretim yılının ilk döneminde Has Asansör Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nde ücretli öğretmen olarak göreve başladıktan sonra sömestre tatilinde Kamu Personel Seçme Sınavı'na (KPSS) hazırlanmak amacıyla görevi bıraktığı öğrenildi. CİHAN
<< Önceki Haber Evlilik hazırlığı yapan öğretmeni sobadan sızan gaz... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER