Evlilik yıl dönümünde tutuklandı

Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar ve eşi Dilek Dündar hanımın bugün 28. evlilik yıl dönümleriydi. Can Dündar evlilik yıl dönümünde tutuklandı.

Evlilik yıl dönümünde tutuklandı

MİT TIR'larıyla ilgili yayımladıkları haber ve görüntüler nedeniyle haklarında başlatılan soruşturma kapsamında savcılıkta ifade verdikten sonra tutuklanma talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edilen Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar ve gazetenin Ankara temsilcisi Erdem Gül, Nöbetçi 7. Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklandı.

EVLİLİK YILDÖNÜMÜNDE TUTUKLANDI

Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar ve eşi Dilek Dündar hanımın bugün 28. evlilik yıl dönümleriydi. Evlilik yıldönümünü adliye koridorlarında geçiren Can Dündar ve kendisine destek vermek için gelen eşi Dilek Dündar sorgulama işlemleri tamamlandıktan sonra oturdukları yerden mahkemenin kararını vermesini bekledi.

KELEPÇE AYIRDI

MİT TIR'ları soruşturması kapsamında tutuklanan Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar ve gazetenin Ankara temsilcisi Erdem Gül, Silivri Cezaevi'ne götürüldü.
<< Önceki Haber Evlilik yıl dönümünde tutuklandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER