Eyüp Arın: Ligdeki çıkışımızı sürdürmek istiyoruz

Eyüp Arın: Ligdeki çıkışımızı sürdürmek istiyoruz

PTT 1. Lig ekiplerinden Adanaspor'da teknik direktör Eyüp Arın, milli maç arasını en iyi şekilde değerlendirmek istediklerini ifade ederek hedeflerinin ligdeki çıkışlarını sürdürmek olduğunu söyledi.

Eyüp Arın, "Milli maç arasında Baklalıspor ve A2 takımı olmak üzere iki hazırlık maçı oynadık. Bu müsabakaların sonuçları önemli değil. Oynadığımız rakipler basit gibi görünebilir ancak buradaki amacımız oyuncularımızın yapmak istediklerini sahaya yansıtmasıydı. Bu bağlamda başarılı olduğumuzu düşünüyorum. Altınordu karşılaşmasına kadar en iyi şekilde hazırlanıp ligdeki çıkışımızı sürdürmek istiyoruz." diye konuştu.

ADANASPOR, A2 TAKIMINI 7-1 YENDİ

Milli maç nedeniyle lige verilen arada hazırlıklarını sürdüren Adanaspor, A2 takımıyla hazırlık maçı oynadı. Mücadelede Adanaspor; İrfancan, Özgür Öçal, Yakup, Didi, Mehmet Sak, Renan, Samican, Magaye, Nduka, Mahmut ve Ergin on biri ile başladı. Osman Yereşen Tesisleri'nde oynanan hazırlık müsabakasında Adanaspor A takımı sahadan 7-1'lik galibiyetle ayrıldı. Karşılaşmanın gollerini, Ergin, Nduka, Magaye, Yakup, Roni ve Mahmut kaydederken, A2 takımının tek golü ise Emre Aybar'dan geldi.

Brezilyalı futbolcu Renan Da Sılva 26. yaş gününü takım arkadaşlarıyla kutladı. Hazırlık maçı sonrası tesislerin yemekhanesinde organize edilen sürpriz doğum günü kutlaması karşısında çok mutlu olan Renan pastadaki mumları üfleyerek takım arkadaşlarının tebriklerini kabul etti. Adanaspor forması giydiği için çok mutlu olduğunu ifade eden Brezilyalı orta saha oyuncusu Renan, takım arkadaşlarına bu kutlamayı hazırladıkları için teşekkür etti.
CİHAN
<< Önceki Haber Eyüp Arın: Ligdeki çıkışımızı sürdürmek istiyoruz Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER