Eyüp'te yine TIR kundaklandı


Eyüp'te park halindeki bir TIR, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce benzin dökülerek yakıldı. Şahıslar, bir kamyonu yakmak üzereyken polislerin gelmesi üzerine kaçarak uzaklaştı. Aynı bölgede 4 Aralık günü de 2 TIR kundaklanmıştı.

Olay, saat 01.00 sıralarında, Güzeltepe Mahallesi Gülşen Sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, sokak üzerinde yaklaşık 10 gündür park halinde bulunan bir TIR, kimliği belirsiz kişi yada kişilerce yanıcı madde dökülerek yakıldı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangını kısa sürede söndürdü. Kupa kısmı tamamen yanan TIR kullanılamaz hale geldi. Olay yeri inceleme ekipleri çevrede delil topladı. Şahısların aynı sokak üzerinde bulunan bir kamyonu da yakmak üzereyken polislerin bölgeye gelmesi üzerine olay yerinden kaçarak uzaklaştıkları öğrenildi.

AYNI YERDE AYNI ŞAHSIN BİR TIRI DAHA YAKILMIŞTI

4 Aralık gecesi aynı yerde 2 TIR kundaklanmıştı. TIR'lardan birisinin sahibi olan Hıdır Yıldız, "Sizin bildiğiniz gibi biz de aynı fikirdeyiz. Geldik araba yanmış. Mutlaka merkezi bir sistemi vardır bunun. İki gün önce yakılan bir arabanın iki gün sonra ikinci bir arabanın yakılması tabi bir yerden idare ediliyor bu iş" dedi. Olay yerinde incelemelerini sürdüren polis ekipleri, kaçan şahısları yakalamak için çalışma başlattı. CİHAN
<< Önceki Haber Eyüp'te yine TIR kundaklandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER