F.Bahçe kafilesi G.Saray taraftarı ile karşılaşınca…

Galatasaray'ın 1-0 kazandığı Türkiye Kupası finalinin ardından İstanbul'a dönmek için Antalya Havalimanı'na gelen Fenerbahçe kafilesi, sarı-kırmızılı taraftarlarla karşılaşınca ortalık karıştı.

F.Bahçe kafilesi G.Saray taraftarı ile karşılaşınca…

Antalya’da oynanan Ziraat Türkiye Kupası finalinde Galatasaray, ezeli rakibi Fenerbahçe’yi 1-0 yenerek şampiyonluğa ulaştı. Ancak final maçından çok karşılaşma öncesi ve sonrasında çıkan tartışmalar gündeme oturdu.

Aziz Yıldırım’ın maç öncesinde savcı ile ağız dalaşına girmesi, devre arasında soyunma odasına inmesi, maç sonrası Galatasaray hakkındaki söyledikleri gerilimi tırmandırdı. Bu gerilime bir de Fenerbahçe kafilesinin İstanbul’a dönerken Antalya Havalimanı’nda Galatasaray taraftarı ile karşılaşması eklendi.

Kafilede yer alan yöneticiler ile sarı-kırmızı taraftarlar arasında başlayan tartışma, polis ve güvenlik güçlerinin araya girmesi ile büyümeden önlendi. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın sakinleştirmeye çalıştığı Fenerbahçe kafilesinde bir yönetici taraftarların üzerine yürüdü. Aziz Yıldırım bir süre sonra çıktığı balkondan izlediği olayı alkışlayarak protesto etti.

Öte yandan bir grup Fenerbahçe taraftarı da takıma tepki göstermek için havalimanına geldi. Tezahüratlar ile tepkilerini dile getiren taraftarlardan birinin, protestonun dozunu kaçırıp küfür etmesi üzerine Aziz Yıldırım’ın parmak sallayarak uyarıda bulunduğu gözlendi.



KAYNAK: AMK
<< Önceki Haber F.Bahçe kafilesi G.Saray taraftarı ile karşılaşınca… Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER