F.Bahçe'ye Markovic müjdesi!

Liverpool menajeri Jürgen Kloop, Fenerbahçe'de kiralık olarak forma giyen Lazar Markovic'i, bu sezon takıma yeniden çağırmalarının mümkün olmadığını açıkladı.

F.Bahçe'ye Markovic müjdesi!

2014 yazında 25 milyon Euro'ya Liverpool'a transfer olan, ve bu sezon başında Fenerbahçe'nin 1 yıllığına kiraladığı Lazar Markovic, performansıyla Sarı Lacivertli camiada kısa sürede kendini sevdirdi. 

21 yaşındaki futbolcuyu gelecek sezon da takımda tutmak isteyen Fenerbahçeli yöneticiler, oyuncunun da İstanbul'da kalmak istemesinin verdiği avantajla Liverpool'la masaya oturmanın hazırlıklarını yapıyor. 

Öte yandan Liverpool cephesinde de Markovic'in ismi sık sık gündeme geliyor. Bu sezon sakatlıklar nedeniyle kadro sıkıntısı yaşayan Jürgen Kloop için, Markovic'in önemli bir silah olabileceği söyleniyor. Geçtiğimiz günlerde basın mensuplarıyla yapılan sohbette Kloop'a sorulan sorulardan biri, Sırp futbolcuya ilişkindi. Şu anda oldukça ihtiyaç duyulan Markovic'in, eski menajer Rodgers tarafından kiralık gönderilmesi konusunda fikri sorulan Kloop, " 'Markovic'in kiralanmasına kesinlikle izin vermezdim' demek, çok kolay olurdu. Ancak şu anki şartlarla o zamankiler aynı değil. Bu yüzden söyleyebileceğim çok fazla bir şey yok." ifadelerini kullandı.
<< Önceki Haber F.Bahçe'ye Markovic müjdesi! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER